Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Oslava prepustenia z basy sa zmenila na tragédiu: VIDEO Ruského mafiánskeho bossa popravili

(Zdroj: VK/Maksim Glušenkov)

NOVOKUZNECK - Pobyt na slobode si veľmi neužil. Len pár dní po tom, čo Alexandra Zhestokova prepustili z väzenia, mafiánskeho bossa zastrelili v bare počas oslavy. Spúšť stlačil maskovaný muž, ktorý k nemu pristúpil zozadu. Život 39-ročného vodcu zlopovestného gangu zo Sibíri ukončilo šesť výstrelov.

Vražda sa stala v piatok v noci v podniku „Dzhambul“ v regióne Kemerovo, kde partia mafiánskeho bossa oslavovala jeho prepustenie. Zhestokov sa do väzenia dostal po tom, čo ho odsúdili za podvod a vydieranie. Údajne má toho ako hlava ruského gangu Zapsibovskie na rováši však oveľa viac. Proti nemu však neboli ochotní vypovedať žiadni svedkovia.

Na záberoch, ktoré natočila podniková kamera, je vidieť skupinu mužov, ktorí sa rozprávajú uprostred podniku. K bossovi po chvíli od chrbta pristúpi muž v čiernej mikine s kapucňou a okuliarmi a šesťkrát stlačí spúšť. Zhestokov na mieste zomrel.

Viac než tucet prítomných zostalo po incidente natoľko zaskočených, že proti páchateľovi nikto nezakročil. Strelca, ani jeho zbraň, už nenašli. Polícia momentálne svedkov vypočúva.

Mafián bol verejne známou kriminálnou postavou, a preto jeho vražda na verejnosti vyvolala pozitívne reakcie. Ruské média medzi činnosti mafiánskej skupiny pôsobiacej v kemerovskom regióne priraďujú obchodovanie s drogami, vymáhačstvo, vydieranie a podvody s nehnuteľnosťami.

Viac o téme: BossVraždaMafiaAlexander Zhestokov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu