Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zverský čin zamestnanca (24): VIDEO Znásilnil a dobodal dcérku (†4) svojho šéfa

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Zamestnanec v obchode so sladkosťami bol obvinený zo znásilnenia štvorročnej dcérky svojho šéfa predtým, než ju zavraždil. Muž zvaný Virender (24) mal dievčatko pripraviť o život u neho doma a v snahe zakryť stopy mŕtvolu strčil do kontajnera v matkinom dome. Podľa polície sa potom pokojne vrátil do práce.

Britka (38) sa zaľúbila do barmana v Turecku: Namiesto svadby ju čakala nočná mora

Zábery z pouličnej kamery majú ukazovať, ako Virender a dievčatko spolu odchádzajú z obchodu v dedine Asaoti v indickom štáte Haryana. Muž, ktorý pracoval pre rodinu už deväť rokov, ju viedol vo štvrtok popoludní za ruku. Keď rodičia zistili, že sa dcérka stratila, ešte v ten večer vyvolali poplach. Mladík sa dobrovoľne ponúkol, že ju pôjde hľadať.

Zverský čin zamestnanca (24):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podozrenie na neho padlo po tom, čo jeden zo susedov spomenul, ako ho videl kráčať s dievčatkom a povedal to jeho rodičom. Pátracia skupina vošla do mladíkovho domu a miestne správy uvádzajú, že po konfrontácii s jeho matkou urobila hrozný objav. Lekárske vyšetrenie potvrdilo, že dieťa bolo pred vraždou znásilnené.

Virendera, ktorý je ženatý, polícia zatkla a vypočula. Policajt Devender Singh informoval, že bol obvinený zo sexuálnych trestných činov. Usvedčiť ho môže nielen spomínané video, ale aj forenzné dôkazy a výpovede očitých svedkov.

Prípady znásilnenia a znásilnenia detí v Indii sa už dostali aj na titulky svetových médií. Podľa najnovších údajov o znásilneniach v roku 2016 bolo 13 percent obetí vo veku 11 rokov alebo mladších, a v 94,6 % prípadov páchatelia poznali obete.

Viac o téme: ZnásilnenieIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu