Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Syn (†40) pochovával matku: Hrozná tragédia pri obrade, VIDEO pád rakvy s jej telom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

SULAWESI - Smrť blízkej osoby je pre pozostalých veľmi bolestný okamih, no niekedy býva osud ešte krutejší. Samena Kondoruru z indonézskeho ostrova Sulawesi zabila rakva s jeho matkou, ktorú niesli nosiči na pohrebnú vežu a zrazu sa pod nimi zošmykol rebrík. Pádu už nedokázali zabrániť.

Zvrat vo vražde tínedžerky (†14) v Nemecku: FOTO Nové správy o Iračanovi, hrozí mu tvrdší trest

Nešťastie sa stalo počas pohrebných obradov v obci Parinding v okrese Severná Torajna. K pádu rakvy došlo počas vynášania truhly na tzv. lakkian, čiže ozdobne vyrezávanú vežu, kam sú mŕtvi umiestnení pred komplikovanými pohrebnými obradmi.

Syn (†40) pochovával matku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Hlavný okresný policajný komisár Julianto Sirait sa podľa agentúry AFP vyjadril, že rebrík sa náhle zosunul, rakva spadla a zasiahla obeť.

Na videozázname vidno, ako okolostojaci po tragédii okamžite pribehli na pomoc, no muž napokon na následky zranení zomrel v nemocnici.

Video nie je vhodné pre maloleté osoby a ľudí s citlivou povahou!

Policajný komisár dodal, že telá syna a matky teraz spočívajú vedľa seba. Miestni obyvatelia udržiavajú tradíciu dlhých pohrebných obradov, ktoré môžu trvať aj niekoľko dní. Ich súčasťou je hudba, tanec aj obetovanie vodného byvola.

Viac o téme: PádRakva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu