Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krajina v šoku: Gabriel (†8) zrazu zmizol, otrasný výsledok pátrania po chlapčekovi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Španielska polícia našla telo osemročného chlapca, ktorého zmiznutie vzbudilo pred viac ako dvoma týždňami pozornosť celej krajiny. Policajti v súvislosti s jeho smrťou zadržali priateľku chlapcovho otca, ktorá spoluorganizovala verejné pátranie. Polícia tiež začala preverovať podozrivé úmrtie iného dieťaťa spojené s tou istou ženou, uviedol denník El País.

Tínedžerka (17) kradla v luxusnom obchode: Keď ochranka nakukla do jej tašky, nastal horor

Zmiznutie osemročného Gabriela Cruza vo vidieckom regióne juhošpanielskej provincie Almería vyvolalo v predposledný februárový deň rozsiahle pátranie, do ktorého sa zapojili viac než štyri tisícky policajtov a stovky dobrovoľníkov. Partnerka Gabrielovho otca Ana Quezadaová sa aktívne zúčastňovala organizácie verejných mítingov na podporu pátrania po chlapcovi.

Gabrielov otec a podozrivá žena.
Zobraziť galériu (2)
Gabrielov otec a podozrivá žena.  (Zdroj: profimedia.sk)

Telo chlapca v nedeľu polícia objavila v kufri auta, ktoré 43-ročná žena šoférovala. Policajti ju podozrievajú z toho, že telo najprv uschovala na rodinnom pozemku v obci Rodalquilar, snažila sa ho však premiestniť inam. Na zázname policajnej kamery žena svoju vinu poprela.

Podľa výsledkov pitvy bol chlapec uškrtený v deň, keď zmizol.

Policajti teraz začali skúmať iný prípad starý 22 rokov. Vtedy sa starala Quezadaová o svoju štvorročnú dcéru, ktorá vypadla z okna v severošpanielskom meste Burgos. Jej smrť bola označená za nešťastnú náhodu.

Viac o téme: SmrťPátranieŠpanielskoGabriel Cruz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu