Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mamička zobrala dcérku (†2) do obchodu s topánkami: Jej dievčatko odtiaľ živé nevyšlo

Ifrah Siddiqueová Zobraziť galériu (4)
Ifrah Siddiqueová (Zdroj: FB)

GEORGIA - Iba dvojročné dievčatko zomrelo v piatok po tom, čo na neho padlo zo steny zrkadlo v obchode s topánkami a rozbilo mu hlavičku. Vážne zranenú Ifrah Siddiqueovú urýchlene previezli do nemocnice South Regional Medical Center v Riverdale v americkom štáte Georgia, ale lekári už mohli, bohužiaľ, skonštatovať iba smrť. Podľa polície išlo o nehodu.

Tínedžerka (17) kradla v luxusnom obchode: Keď ochranka nakukla do jej tašky, nastal horor

"Cítim sa ako mŕtvy, akoby som viac neexistoval," uviedol otec Moshin Siddique pre televíziu Fox. "Bolo to moje dievčatko," dodal plačúci rodič.

Otec s dcérkou
Zobraziť galériu (4)
Otec s dcérkou  (Zdroj: FB)

Latisha Culpatricková, ktorá pracuje vo vedľajšom obchode, povedala, že vedela, že sa stalo niečo vážne, keď počula hluk a ženský krik. "Počula som pád a krik matky. Všetci sa nahrnuli k dverám. Bolo to tragické. Som si istá, že matka si nemyslela, že keď príde nakupovať, viac so svojím dieťaťom neodíde," uviedla pre televíziu.

Mamička zobrala dcérku (†2)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Culpatricková, ktorá je tiež matkou, dodala, že keď videla krv, spočiatku predpokladala, že dieťa má záchvat. "Nevedela som, že je to také zlé," vysvetlila.

Zdrvená rodina požiadala obchod, aby opätovne zabezpečil všetky regály a zrkadlá, nech sa zabráni ďalšej tragédii. Spoločnosť, ktorej obchod patrí, sa vyjadrila, že ju smrť dievčatka zdrvila.

Mamička zobrala dcérku (†2)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Naše najhlbšie sympatie patria rodine Ifrah Siddiqueovej v čase tejto neuveriteľnej straty," stojí vo vyhlásení. "Táto tragická udalosť nás zdrvila a plne spolupracujeme s úradmi, aby sme zistili príčinu nehody. Z úcty k rodine nebudú v tejto chvíli poskytnuté žiadne ďalšie informácie".

Viac o téme: ZrkadloObchodPádSmrťTopánkyIfrah Siddique
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu