Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajti sa nestačili diviť: VIDEO Žiak autoškoly sadol za volant poriadne pod parou

Žiak autoškoly nafúkal
Žiak autoškoly nafúkal (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

KARLOVE VARY - Českí policajti ostali poriadne zaskočení. Zastavili auto autoškoly a žiakovi za volantom dali fúkať. Na ich prekvapenie, žiadateľ o vodičák sa pred jazdou poriadne potužil.

Dopravní policajti zastavili v Karlových Varoch vozidlo autoškoly v pondelok krátko po 11-tej hodine. "Pri kontrole policajti vykonali s vodičom - žiakom autoškoly orientačnú dychovú skúšku, pri ktorej 37-ročný cudzinec nadýchal najvyššiu hodnotu 2,80 promile alkoholu," informovala hovorkyňa českých policajtov Zuzana Týřová.

Pozrite si video. 

Záznam Policie ČR, skúška na alkohol
Žiak autoškoly riadil vozidlo i napriek tomu, že si bol vedomý, že po predchádzajúcom pití si nemal sadať za volant. Muži zákona skotrolovali doklady od auta a tiež inštruktora. Aj jemu dali fúkať, skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu vyšla s negatívnym výsledkom. "Vodič bol vyzvaný, aby sa podrobil lekárskemu vyšetreniu s odberom biologického materiálu, s čím súhlasil," doplnila policajná hovorkyňa.  


Prečítajte si aj:

Nechutný žart na FOTO valcuje internet: Polícia prešla zajaca, následné konanie nemá obdoby


Policajti začali trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa polícia naďalej zaoberá. 

 

Viac o téme: AlkoholAutoškolaŽiakKarlove Vary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu