Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Absolútne choré! VIDEO Tučný pracovník na farme usmrtil 79 prasiatok vlastným pupkom

Na toto sa naozaj ťažko pozerá.
Na toto sa naozaj ťažko pozerá. (Zdroj: profimedia.sk)

ALMERIA - Pracovník na španielskej farme, ktorý minulý rok zabil 79 prasiatok, bol odsúdený na 15 mesiacov väzenia spolu so svojím kamarátom. Obaja majú na svedomí chorý žart, za ktorý skončili za mrežami. Súd v Španielsku rozhodol, že správanie mužov bolo "neospravedlniteľné a kruté" a obom zakázal na tri a polroka byť súčasťou akejkoľvek profesie spojenej so zvieratami. Taktiež im bolo nariadené zaplatiť majiteľovi prasiatok náhradu škody vo výške 4 470 eur. Aktivisti žiadali vyšší trest odňatia slobody.

Muž (37) vyhral vyčerpávajúci boj s obrovským pytónom: FOTO strašidelných zranení

Vinníci, identifikovaní len ako D.A.A. a M.R,, mali v čase činu 18 a 22 rokov, odznelo na súde. Zjavne sa im práca na farme v Huercal-Overa v Almerii s veľkým počtom prasiatok vo veku od 19 do 27 dní zdala nudná a rozhodli sa trochu "pobaviť".

Prvý z nich skočil medzi mláďatá a niekoľko z nich rozmliaždil svojím veľkým pupkom. Potom skutok ešte dvakrát zopakoval, akoby bol v plaveckom bazéne. Jeho kamarát všetko natáčal na svoj mobilný telefón a video sa začalo šíriť na sociálnych sieťach. Práve on schytal kritiku za to, že vôbec nezasiahol.

VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE OSOBY MLADŠIE AKO 18 ROKOV A ĽUDÍ S CITLIVOU POVAHOU!

Španielske noviny napísali, že priamo na mieste bolo usmrtených 19 prasiatok, ostatné boli vážne zranené a zomreli, alebo ich museli utratiť. Sudca uviedol, že 21-sekundové video bolo odpudzujúce a mužov uznal vinnými.

Páchatelia sa bránili, že to bol len žart. D.A.A spochybnil, že by došlo k úmrtiu toľkých prasiatok a tvrdil, že policajná fotografia uhynutých zvierat neukazuje pôvodné prasiatka. Sudcu tým ale nepresvedčil. Povedal, že snímky hovoria samy za seba a M.R. mal prestať s natáčaním už po prvom skoku. Informovali španielske médiá.

Viac o téme: SmrťPracovníkPrasiatkaFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu