Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ODPORNÉ Návšteva ZOO sa pre deti zmenila na horor: Migrant zo Sýrie znásilnil obľúbené zvieratko

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Predminulý piatok približne o tretej hodine popoludní došlo v detskej zoo v berlínskom parku Görlitzer k odpornému incidentu, ktorého svedkom sa stala opatrovateľka s malým dieťaťom. Tí videli, ako mladík sexuálne obťažuje jedno zo zvierat. Duchaprítomná žena si úchyla vyfotografovala a vinník skončil v rukách polície. Podľa denníka Berliner Morgenpost išlo o 23-ročného migranta zo Sýrie.

Migranti brutálne znásilnili Poľku (26) na talianskej pláži: Nad vodcom (20) gangu vyriekli ortieľ

"Opatrovateľka bola v parku Görlitzer s mojím synom, keď sa stali svedkami toho, ako muž vykonával sexuálny akt na poníkovi," povedala matka dieťaťa pre denník. Podľa nej opatrovateľka o zvrátenej udalosti okamžite informovala zamestnancov parku, no nebola ochotná o tom sama pred médiami hovoriť, pretože bola príliš traumatizovaná.

Pracovník detskej zoo nemeckým novinám prezradil, že opatrovateľka si muža vyfotografovala, čo napomohlo k jeho chyteniu. Mladík si totiž uvedomil, že bol videný pri čine, takže rýchlo zliezol zo zvieraťa a zmizol v parku. Okoloidúci spolu so zamestnancami ho však spoznali vďaka obrázku a zadržali ho až do príchodu polície.

Mladík zo Sýrie, ktorého meno nezverejnili, čelí obvineniam z porušenia zákona o ochrane zvierat a za sexuálny delikt na verejnosti. Ak ho súd uzná vinným, hrozí mu až trojročný pobyt vo väzení alebo pokuta.

Detská zoo je vyhľadávaná najmä mladými rodinami s deťmi. Chovajú tu okrem dvoch poníkov aj osly, ovce, kozy, kurčatá, kačky či zajace. Zamestnancom miestnej atrakcie je veľmi ľúto, že ich pokojná oáza je teraz spájaná s takýmto incidentom.

Viac o téme: ZnásilneniePoníkZoofilMigrantDetská zoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu