Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Taliansky účtovník (33) mal sex s desiatkami žien: Ony trpia, on na roky do chládku

 Valentino Talluto Zobraziť galériu (2)
Valentino Talluto (Zdroj: Foto: YT/euronews)

RÍM - Na 24 rokov pôjde v Taliansku do väzenia 33-ročný účtovník Valentino Talluto, ktorý napriek tomu, že od roku 2006 vedel o svojom infikovaní vírusom HIV, mal nechránený pohlavný styk s množstvom žien a 32 z nich takisto nakazil. Informovala o tom v sobotu talianska agentúra ANSA s odvolaním sa na rozsudok vynesený v piatok večer.

Muža zatkli až v roku 2015. Jeho obete mali od 14 do 40 rokov. Od infikovaných žien sa nakazili aj ďalší dvaja muži a v súčasnosti päťročný syn ženy, keď s ním bola tehotná. Odsúdený sa so ženami zoznamoval väčšinou prostredníctvom internetu, kde vystupoval pod pseudonymom "Hearty Style".

Ženám vyznával lásku

Často sa stretával súčasne s viacerými ženami, ktorým vyznával hlboké city a požadoval od nich nechránený sex. Keď niektorá požadovala použitie kondómu, muž tvrdil, že je alergický na latex alebo nedávno si dal urobiť test na HIV s negatívnym výsledkom. Keď ho ženy po nakazení konfrontovali, všetko poprel.

Muž prijal vynesenie rozsudku bez emócií. Niektorým z jeho obetí, ktoré boli prítomné v súdnej sieni, vyhŕkli slzy a vzájomne sa objali. Išlo o prvý proces svojho druhu v Taliansku. Prokuratúra požadovala pre obžalovaného doživotie. 

Viac o téme: VäzenieNakazenieSúd HIVTalianskoAIDS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu