Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Posledné selfie s vrahom: Olga (†28) si našla lásku cez zoznamku, muž ju zaškrtil

Posledné foto Zobraziť galériu (4)
Posledné foto (Zdroj: vKontakte)

MOSKVA - Olga Emeljanová, ktorá nedávno odišla od svojho manžela, hľadala novú lásku prostredníctvom internetovej zoznamky. Práve tam mala spoznať 30-ročného Rasima Sadykova, ktorý ju vzal autom na romantický piknik do lesíka pri ruskom meste Salavat. Polícia je presvedčená, že keď odmietla mať s ním sex, tak ju zaškrtil. Páchateľa vypátrali na základe selfie, ktorú obeť poslala krátko pred smrťou svojmu bratovi Jevgenijovi.

Kráska (†30) zomrela ukrutnou smrťou: Brutálnejší prípad Los Angeles nezažilo

V textových správach svojmu súrodencovi Olga napísala: "Niekam sa veziem". Brat sa jej spýtal: "Do lesa?", na čo odpovedala: "Áno" a pridala smajlíka. Potom zrazu zostala off-line a prestala odpovedať na správy. Jej rodina preto zašla na políciu. O šesť dni neskôr našli jej telo v kroví na okraji mesta.

Posledné selfie s vrahom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vKontakte)

"Myslel si, že urobil všetko preto, aby sa vyhol zadržaniu," uviedla televízia NTV o Sadykovovi. "Zbavil sa všetkých dôkazov a dokonca sa presťahoval do iného mesta," dodala s tým, že neexistoval žiadny svedok jeho vraždy. Zabudol však na jednu podstatnú maličkosť. Obeť si pred zabitím urobila v aute selfie, na ktorej je aj on.

Posledné selfie s vrahom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vKontakte)

Olgu mal uškrtiť pomocou šnúry, ktorú mal ukrytú v peňaženke. Polícia Sadykova podozrieva, že to urobil kvôli tomu, lebo žena odmietla jeho sexuálne návrhy. Momentálne sa nachádza vo väzbe. Ak ho odsúdia, môže si za mrežami pobudnúť až 15 rokov. Olga po sebe zanechala dve deti, Denisa (10) a Kristinu (3), o ktoré sa teraz stará manžel.

Posledné selfie s vrahom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vKontakte)

Viac o téme: PiknikVraždaRandeSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu