Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Žena požiadala chlapa uprostred rušnej ulice o ruku: Najtrápnejší okamih života

Nechal ju napospas osudu Zobraziť galériu (3)
Nechal ju napospas osudu (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO - Požiadanie o ruku zo strany ženy nie je až také bežné a časté. Zamilovaná slečna na videu sa pre tento krok odhodlala a vyzerá to tak, že to absolútne nezvládla. Zúfalo sediaca v strede ulice na zemi neustále opakovala jednu otázku. Zábery nešťastia sa v priebehu krátkej chvíle začali šíriť ako vírus. Rozuzlenie situácie má naozaj nečakaný koniec.

Scéna ako z dramatického filmu. Zúfala žena so zlomeným srdcom sedí na chodníku a neustále opakuje tú istú otázku. Rozhodla sa totiž, že svojho milovaného partnera požiada o ruku v strede rušnej ulice v hlavnom meste Čile. V rukách drží prsteň a postupne zvyšuje frekvenciu hlasu. "Oženíš sa so mnou? Áno alebo nie?" niekoľkokrát apelovala na svojho priateľa v španielčine.

VIDEO Žena požiadala chlapa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Muž, ako je vidieť na záberoch, sa vôbec necítil komfortne. Podľa všetkého ju chcel zodvihnúť zo zeme a odísť preč. Keďže bola žena rozcitlivená, muž ju svojou odpoveďou chcel o svojej láske presvedčiť. "Áno, moja láska," znela jeho odpoveď na žiadosť o ruku. Nejakú chvíľku sa ešte partneri na ulici rozprávali. Mladý muž postupne začal zbierať veci a chce spolu s ňou odísť preč. Nepodarilo sa mu to a tak sa rozhodol incident ukončiť rázne. Postavil sa, odkráčal preč a plačúcu partnerku nechal bezmocne sedieť na chodníku.

VIDEO Žena požiadala chlapa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Rozuzlenie

V konečnom dôsledku sa ukázalo, že celá scéna bola podvod. Zúfalá žena z videa na sociálnej sieti vysvetlila, že išlo o vtip a testovanie vlastných hereckých schopností. "Praktizovali sme divadelnú scénu odmietnutia návrhu. Nikdy sme si nemysleli, že z videa sa stane vírus," povedala žena. Priznala aj to, že so svojim partnerom z videa tvoria manželský pár už viac ako rok. 

Viac o téme: PárPožiadanie o rukuChile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu