Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po 10 rokoch manželstva našla žena strašnú vec: Pozrela mužovi do mobilu a zrútil sa jej svet

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEWCASTLE - Žena, ktorá využila príležitosť a pozrela sa manželovi do mobilu, keď si ho zabudol pri odchode do práce doma, zažila najhoršie prekvapenie svojho života. Keď otvorila aplikáciu s názvom Video Locker, našla v nej šokujúce zábery toho, ako ju znásilňuje počas spánku. Pri jednom so sexuálnych útokov masturboval a potom ejakuloval do tváre svojej partnerky. Stopy spermií z kože odstránil, aby po prebudení nezostali žiadne dôkazy.

Rumunka si v Dubaji užívala sex na luxusnej jachte: Život ako z rozprávky sa zmenil na peklo

"V marci 2017 som zistila, že môj manžel ma sexuálne zneužíval. Od toho dňa sa môj život a život našich detí úplne obrátil hore nohami takým spôsobom, s ktorým sa stále nedokážem vyrovnať," uviedla podľa portálu metro.co.uk nemenovaná obeť, ktorá teraz užíva lieky a obáva sa o svoju budúcnosť. "Nikdy som si nemyslela, že bude schopný urobiť to, čo urobil. Totálne ma oklamal. Už ho nikdy viac nechcem vidieť," dodala sklamaná žena.

Podľa súdu v anglickom Newcastle bol pár spolu viac ako 10 rokov, keď vlani v septembri začal muž so sexuálnym zneužívaním. Jeho žena sa až do hrozivého okamihu domnievala, že žijú v relatívne šťastnom vzťahu. "14. marca tohto roku odišiel obžalovaný do práce. Keď si zabudol vziať so sebou svoj mobilný telefón, žalobkyňa využila príležitosť pozrieť sa do telefónu a všimla si niečo, čo sa nazýva Video Locker. Spočiatku doň nevedela získať prístup, čo sa jej zdalo podozrivé," uviedol prokurátor Mark Giuliani.

Aj tropickú noc môžete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nakoniec sa však žene podarilo dostať dnu a to, čo v aplikácii našla, ju poriadne vystrašilo. Narazila na videozáznamy, na ktorých ju jej muž sexuálne zneužíva, kým spala. Niekedy sa tak dialo po tom, ako pila alkohol a tvrdo zaspala. Zábery trvali od tridsiatich sekúnd do dvoch minút. Keď muža s týmto objavom konfrontovala, sám sa išiel udať na políciu. Dôstojníkom povedal, že mal sex s manželkou, s ktorým ona nesúhlasila.

Súd poslal páchateľa do väzenia na deväť rokov a bude zapísaný do registra sexuálnych násilníkov.  Na súde odznelo, že svoju ženu znásilňoval a sexuálne zneužíval v čase, kedy nebola schopná dať súhlas s takýmito činmi. Urobil to kvôli vlastnému sexuálnemu uspokojeniu a zaobchádzal s ňou ako s objektom svojich fantázií bez ohľadu na jej priania alebo potreby.

Viac o téme: VideoMobilSexManželstvoSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu