Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Britskí policajti si užívali: Z vrtuľníka natáčali holých ľudí aj párik sexujúci na záhrade

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Posádka policajného vrtuľníka v Británii neoprávnene filmovala nahých ľudí pri opaľovaní, nudistov a dokonca zachytila ​​jednu dvojicu pri sexe. Súdu v severoanglickom Sheffielde to v utorok podľa serveru BBC povedali zástupcovia obžaloby. Policajti čelia obvineniu zo zneužitia úradu, súdny proces by mal trvať zhruba tri týždne.

VIDEO Chlipní turisti predviedli v Španielsku na streche sexšou: Nerátali s jednou vecou

Príslušníci polície grófstva South Yorkshire Matthew Lucas (42) a Lee Walls (47), rovnako ako piloti Matthew Loosemore (45) a Malcolm Reeves (64) obvinenia vznesené voči nim odmietli. Bývalý policajt Adrian Pogmore (50) sa už skôr k činom priznal.

Policajná kamera zachytila ​​okrem iného dvoch nudistov v kempe v roku 2008, matku s dcérami pri opaľovaní bez plaviek v roku 2007 a pár oddávajúci sa sexu na svojej záhrade v roku 2008, oznámila obžaloba súdu. Na záberoch údajne žena dokonca v jednej chvíli na vrtuľník máva.

Žena zachytená pri opaľovaní s dcérami súdu povedala, že počínanie policajnej posádky je "úplné a totálne narušenie" súkromia. "Robí sa mi zle, keď si pomyslím, že sa to stalo," povedala žena. Naopak pár zachytený pri sexe, údajne Pogmoreovi priatelia, sa k prípadu nevyjadril.

Žalobca Richard Wright poznamenal, že verejnosť má právo očakávať, že policajné vrtuľníky sú používané na zaistenie bezpečnosti obcí, nie na natáčanie pohlavných aktov zo vzduchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu