Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Posledné minúty pred tragédiou: Kamarát pripravil dievčatku (†2) pascu, nastal smrteľný pád

Dievčatko padalo 16 poschodí Zobraziť galériu (3)
Dievčatko padalo 16 poschodí (Zdroj: Foto: YT/BSP News)

CHANGSHA - Obrovské nešťastie sa stalo v Číne. Dvojročné dievčatko spadlo zo 17-teho poschodia po tom, čo sa dostalo do pasce, ktorú na neho ušil starší kamarát. Nevinné dieťa ostalo uväznené vo výťahu. Po tom, čo vystúpilo, nastal smrteľný pád.

Bezpečnostné kamery zachytili trojicu kamarátov, ako sa vezú vo výťahu. Keď zastali, spoločne z neho vystúpili, no chlapček (5) schmatol mladšiu kamarátku a odniesol ju späť do kabíny. Nič netušiace dievčatko ostalo v stúpajúcom výťahu samučké. Po tom, čo sa zatvorili dvere, rúčkou na ne bezmocne siahalo.   

VIDEO Posledné minúty pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/BSP News)

Nešťastie sa stalo v čínskom meste Changsha, v provincii Chu-nan. Kamery zachytili posledné minúty života dievčatka Li Li pred tým, než spadlo zo 17-teho poschodia.   

Zatiaľ nie je známe, ako presne k tragédii došlo. Ako informuje portál thesun.co.uk, vyšetrovatelia sa domnievajú, že Li Li spadla do medzery medzi obytnými domami, ktoré spája terasa. Bezvládne telíčko našli práve na terase prvého poschodia.  

VIDEO Posledné minúty pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/BSP News)

V čase incidentu bola za dievčatko zodpovedná stará mama, ktorá ho mala strážiť. Miestna polícia sa tragédiou zaoberá a vyšetruje ju. Bližšie informácie o rodine dievčatka nezverejnila. Úrady zatiaľ nepovedali, či je za nešťastný pád zodpovedná aj chlapcova rodina.   

Viac o téme: DetiVýťahČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu