Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko (11) po znásilnení otehotnelo: Muž prišiel s bláznivou výhovorkou, ako sa to stalo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SPRINGFIELD - Muž z amerického Springfieldu, ktorý mal znásilniť a oplodniť iba 11-ročné dievčatko, poprel pred súdom svoju vinu a prišiel s naozaj "excelentnou" výhovorkou. Údajne k tomu mohlo dôjsť, keď s ním mala sex počas jeho spánku a on o ničom nevedel.

Hrôzostrašné peklo študentky (19): FOTO Znásilnili ju, po pôrode prišla najtvrdšia rana

Justin Armstrong sa objavil v pondelok na súde, kde uviedol, že sa necíti byť vinný zo znásilnenia dieťaťa. Zatkli ho minulý piatok po tom, čo testy ukázali, že dievča bolo vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Podľa prokurátora obeť povedala dôstojníkom, že ju Armstrong obťažoval už rok a pol predtým, než sa nakoniec zverila jednej z kamarátok svojej matky.

Armstrong zo Springfieldu v štáte Massachusetts spočiatku polícii tvrdil, že mu dievčatko tvrdilo, že ju zneužil jej príbuzní. Keď obžalovanému oznámili, že maloletá bola tehotná, prišiel s verziou, že ho mohla znásilniť, kým spal.

Dieťa podľa portálu masslive.com podstúpilo potrat a tkanivo plodu sa testuje na DNA. Armstrong dobrovoľne odovzdal vzorku DNA a spolupracuje s políciou, uviedla jeho právnička Anna-Marie Puryearová.

Kauciu stanovili na 50-tisíc dolárov, Armstrong sa má opäť postaviť pred súd 24. augusta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu