Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózny prípad z Česka: Žena sa vyzliekla na párty, stratila šaty a odišla nahá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BRNO - Sobotná noc bola pre 36 – ročnú ženu poriadne divoká. Pri návrate z technopárty na ňu okoloidúci zavolal policajnú hliadku. Dôvodom bola obava o jej zdravie. Zabudla si na seba obliecť šaty, a tak sa nahá prechádzala chladným mestom.

Privolaná policajná hliadka našla prechádzajúcu sa nahú ženu v priebehu piatich minút. "Na sebe už mala oblečenú bundu, ktorú jej vraj požičal priateľ. Hliadke povedala, že sa vracia z technopárty, kde jej bolo teplo. Musela sa preto vraj vyzliecť a pri odchode si nevedela spomenúť, kde si šaty odložila," objasnil celý incident hovorca brnenských mestských policajtov Jakub Ghanem.

Mestskí policajti okamžite po príchode k žene konali a ponúkli jej deku. Po priblížení bolo z jej dychu cítiť, že požívala alkohol. Ten sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísal pod nie úplne bežné správanie. "Zo ženinho dychu bolo cítiť silný zápach alkoholu. Nešlo vylúčiť ani to, že bola pod vplyvom inej omamnej látky," dodal Ghanem. Policajti ju preto odviedli na záchytnú stanicu do rúk lekára.  

Viac o téme: ŽenaNahotaPolícia ČRBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu