Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Päťročná Hannah prežila sama v divočine

Šťastný otec Michael Klamecki so svojou dcérkou Hannah. Prežila len zázrakom.
Šťastný otec Michael Klamecki so svojou dcérkou Hannah. Prežila len zázrakom. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Keď po dvoch dňoch pátrania vytiahli záchranári z vody telo starého otca († 62), rodičia sa rozlúčili s nádejou na záchranu ich päťročnej dcérky, ktorá s ním bola v loďke.

O pár hodín sa vynorila sama z hlbokého lesa - nahá, doráňaná, ale živá! Uprostred nebezpečnej divočiny prežila malá Američanka odkázaná sama na seba dva dni a dve noci.

Bosá a bez ochranného odevu sa dňom i nocou predierala húštinou nehostinnej divočiny v americkom Momence, kde sú jedinými obyvateľmi kojoty a divá zver. Po dlhých hodinách zúfalého pátrania sa Hannah dostala sama z húštiny. „Kto je to dievča? To nemôže byť ona, alebo...?“ opisuje policajt Ken McCabe údiv ľudí, keď zbadali malú divožienku. Dievčatko bolo nahé, doráňané po celom telíčku a v rukách držalo lesné maliny.

Ako Hannah tvrdí, z loďky sa dostala na konári, ktorý ju zaniesol až na breh. Plavky si vyzliekla, pretože boli veľmi špinavé. Telíčko jej doráňali tŕne a jedovaté rastliny. Napriek bolestivým odreninám a dehydratácii malá hrdinka spokojne zaspala v nemocnici s mackom v náručí a šťastnými rodičmi pri posteli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu