Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhorší deň pre hada: Pokúsil sa zožrať to, čo nemal, prišiel krutý trest na VIDEU

Vytrpel si svoje.
Vytrpel si svoje. (Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA/BRAZÍLIA - Odkiaľ presne pochádzajú nasledujúce zábery, nie je známe, ale ich hlavný aktér rozhodne nemal dobrý deň. Je vidno, ako sa had zvíja v bolestiach po tom, čo sa chcel zasýtiť dikobrazom. Ten mu však nechal veľmi nepríjemnú spomienku, a to stovky pichliačov zabodnutých v koži.

Žiadna nevinná rodinná FOTO: Matka dievčatka zbledla, keď si všimla ten smrtiaci detail

Had sa trápi takmer dve minúty, zatiaľ čo muž niekde v Brazílii zaznamenáva jeho bolesť. Všetko ešte zhoršuje filmárov pes, ktorý ho rozčuľuje svojím štekaním a nedá mu vydýchnuť. Zranený had bol donútený zaujať ochrannú pozíciu. Podľa záberov to vyzerá, že plaz má pichliačmi posiate nielen telo, ale niekoľko mu dikobraz zanechal aj v papuli.

Najhorší deň pre hada:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: liveleak)

Záznam sa objavil minulý týždeň na videoportáli LiveLeak. Zatiaľ čo niektorí užívatelia v komentároch súcitili s plazom a tvrdili, že má určite veľké bolesti, iným sa zdala situácia celkom zábavná. "Nový módny trend," napísal jeden z vtipkárov.

Mohlo by vás zaujať:
Tento pes je totálny frajer: Privezie sa na fáre, ktoré navyše sám šoféruje

Menu veľhadov kráľovských sa zvyčajne skladá z netopierov, myší, vtákov a jašteríc, pričom potravu trávia štyri až šesť dní. Tento exemplár si ale určite zapamätá, že dikobraz je jednoducho priveľké sústo.

Viac o téme: Veľhad kráľovskýDikobraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu