Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mamička fotila dcérku (2): Keď zbadala, čo sa deje vedľa nej, dostala smrteľný strach!

Našťastie sa nič zlé nestalo Zobraziť galériu (2)
Našťastie sa nič zlé nestalo (Zdroj: Bianca Dickinson)

SYDNEY - Bianca Dickinsonová povedala, že si všimla nejaký pohyb počas fotenia svojej dvojročnej dcérky na konci príjazdovej cesty k ich domu vo Wimmere, v štáte Victoria. Predpokladala však, že to bol iba kus kôry, ktorým pohol vietor. Keď si jej oči privykli, šokovaná matka si uvedomila, že jej dieťaťu hrozí smrteľné nebezpečenstvo, no musela zachovať chladnú hlavu.

Dedinčania chytili obrovského pytóna: Keď videli, čo sa mu rysuje pod kožou, prišlo im zle

Bianca nikdy nezabudne na stredu popoludní, keď objavila, ako sa pri nohách jej Molly plazí dvojmetrová pakobra východná. "Keď sa pozriem na tú fotografiu, stále mám infarktové stavy," povedala pre Daily Mail Australia.

Mamička fotila dcérku (2):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Bianca Dickinson)

Každá časť jej tela chcela okamžite dievčatko vziať z nebezpečenstva, ale vedela, že to by mohlo hada iba zbytočne rozrušiť. Preto zostala stáť ako prikovaná a tvárila sa, že sa nič nedeje, aby aj jej dcérka zostala pokojná. Po tom, čo sa pakobra dostatočne odplazila a Bianca Molly dostala preč, požiadali ju jej ostatné deti, aby skontrolovala fotoaparát, či sa jej nepodarilo dramatický okamih zachytiť.

Mamička fotila dcérku (2):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Bianca Dickinson)

Doma pri prezeraní fotografií našla inkriminovaný záber, na ktorom je vidno, ako sa obrovský had plazí okolo Molly. Bianca hovorí, že celú noc po tomto zážitku nespala a nevedela ani jesť. Pakobra východná je druhý najväčší jedovatý had na svete a je zodpovedný za väčšinu úmrtí uštipnutím v Austrálii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu