Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Policajná naháňačka ako z filmu: Motorkára (33) zastavila priekopa a namierená zbraň

Motorkára zastavila až priekopa Zobraziť galériu (2)
Motorkára zastavila až priekopa (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

IVANOVICE NA HANÉ - O poriadny rozruch na diaľnici sa postaral motorkár. So spolujazdkyňou sa doslova rútil a povolenú rýchlosť prekročil o 60 km/hod. Mužom zákona ale neunikol.

Incident sa stal uplynulý týždeň. Diaľniční policajti v Ivanoviciach na Hané v Česku chceli zastaviť motorkára (33), ktorý preletel úsekom s obmedzením na 110 km/h rýchlosťou 170 km/hod. Zarážajúce je, že za chrbtom mal spolujazdkyňu. "Na výzvy na zastavenie nereagoval, a keď to už vyzeralo, že zastaví, zišiel z diaľnice na pole a pokúsil sa policajtom uniknúť," opísal hovorca českých policajtov Pavel Šváb.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia pri Zvolene: Motorkár Ivan (26) sa vozil s kamarátom (†27), zomrel aj Jozef (†70)


Motorkára zastavila až priekopa pri ceste, kde so strojom uviazol. Policajti museli použiť hrozbu namierenou zbraňou, aby ho donútili zosadnúť z motorky. "Neskôr vyšlo najavo, že na stroji je pripevnená dva roky stará osobitná registračná značka určená naviac pre iný stroj a motocykel nie je poistený," dopnil policajný hovorca. Muž sa tak v správnom konaní bude zodpovedať hneď z niekoľkých priestupkov, za ktoré mu hrozí zákaz riadenia aj citeľný finančný postih.

Pozrite si video, ktoré zachytáva policajnú naháňačku.

Motorkár v Ivanoviciach Česko

Viac o téme: MotorkárPriekopaSpolujazdkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu