Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Policajti v pätách motorkárovi (15): Skryl sa v priekope, ja nič, ja muzikant

Mladík unikal policajtom
Mladík unikal policajtom (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Slniečko ešte nestihlo po zime poriadne vykuknúť a už sa nájdu odvážlivci na motorkách. Jazdu jedného z nich si všimli trenčianski policajti a razom mali plné ruky práce.

Po zime sa rozhodol starú motorku Jawa 250 prevetrať mladík z obce pri Trenčíne. Dopravné predpisy mu veľa nehovorili, počas svojej jazdy ich hneď niekoľko porušil. Policajti najprv spozorovali, že jazdí bez prilby, tak sa ho rozhodli zastaviť. Motorkár ale mužov zákona ignoroval a poriadne šliapol na plyn. "Motocyklista počas unikania pred hliadkou pohotovostnej motorizovanej jednotky nezastavil na stopke, prechádzal na viacerých miestach do protismeru a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky," opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Pozrite si policajné video.

Policajti naháňajú mladíka na motorke Trenčín
Na starej motorke mal neplatnú českú ŠPZ-tku. Na výzvy policajtov nereagoval a ušiel do poľa. "Policajti motocyklistu našli schovaného v koryte miestneho potoka," doplnila Antalová. Hneď, ako mladíka muži zákona dolapili, sa vyhováral, že to nebol on, kto jazdil na motorke. Keď mu ale policajti ukázali zábery, priznal sa. "Po stotožnení sme zistili, že ide o 15-ročného miestneho chlapca," doplnila policajná hovorkyňa. 


Prečítajte si aj:

FOTO Blázon na dvoch kolesách pri Trenčíne: Z nemocnice rovno na cintorín, stačil moment!


Mladý motorkár nemá ešte vodičský preukaz. V správnom konaní mu hrozí zákaz viesť motorové vozidlo na jeden rok a pokuta tristo eur. 

 

Viac o téme: MotorkárNaháňačkaPolícia Trenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu