Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Extravagancia, luxus a život ako z rozprávky: Sexica (25) nehne ani prstom, ukázala ako na to!

Simone Toonová Zobraziť galériu (4)
Simone Toonová (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Dvadsaťpäť rokov a žije si v ako v raji. Ibaže má to háčik. Oproti normálnemu životu bežnej ženy je Simone Toonová má o budúcnosť zrejme postarané. Necháva sa vydržiavať bohatými starými pánmi. Na prácu ani nepomyslí. Ba naopak, ženám, ktoré pracujú, odkazuje, že sú veľmi hlúpe.

Luxusné značkové oblečenie, športové autá, exotické dovolenky, výlety do exotiky a žiadne pachtenie sa za sporákom. Toto je život 25-ročnej Britky Simone Toonovej, ktorá na svoj luxusný život pracovať nemusí. Starajú sa o ňu bohatí postarší muži. "Vôbec si neviem predstaviť život s niekým, kto by sa o mňa nestará a nefinancoval by môj život. Skúšala som to a nefungovalo to," povedala pre britský portál thesun.co.uk.

Extravagancia, luxus a život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Prezradila, že mesačne ju jej život príde na 4 tisícky libier. Na tieto výdavky sama nerobí, má na to mužov, ktorí sa o ňu postarajú. "V živote by som nešla na rande s niekým, kto nie je bohatý. Nepriťahujú ma neúspešní muži," tvrdí mladá žena s tým, že väčšinou stáva na obed, pretože "nemám rada rána".

Extravagancia, luxus a život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Potom si zájde do fitka na dve-tri hodinky, následne sa ide opaľovať alebo si upravovať nechty. Okolo štvrtej alebo piatej ide na večeru s momentálne najlepším priateľom a potom si zájdu na nejaké "pekné miesto". Najdrahší darček dostala auto značky Range Evoque za 25 tisíc libier.

Naposledy bola v Dubaji so svojím "cukrovým oteckom", ako nazýva svojich opatrovníkov. "Bolo to úžasné, dal mi 8 tisíc libier a povedal - choď nakupovať," tvrdí Simone.

Extravagancia, luxus a život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Rodina jej na život nič nehovorí. Iba to, že keď si to vybrala, tak nech si žije po svojom. V osemnástich sa stala modelkou, pôsobila tak dva roky, až pokým sa nestala "spoločníčkou pre pánov". Funguje tak doteraz. Ako však dodáva, k žiadnemu sexu medzi ňou a jej spoločníkmi nedochádza. Jej životnú filozofiu však zrejme neprijmú všetky ženy s nadšením.

Viac o téme: ProstitútkaSimone Toonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu