Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Muž má na krku otrasný čin: S dievčatkom (14) splodil deti, tu to však nekončí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: http://www.thinkstockphotos.com/)

FEASTERVILLE - Americká prokuratúra dnes oznámila, že muž zo štátu Pensylvánia, obvinený zo splodenia dvoch detí so 14-ročnou dievčinou, ktorú mu "darovali" jej rodičia, sexuálne napádal aj päť ďalších dievčat v tejto rodine a nazýval ich "moje manželky".

Prokurátor pensylvánskeho okresu Bucks, Matthew Weintraub, dnes oznámil nové obvinenia zo sexuálneho zneužívania detí proti Leemu Kaplanovi z obce Feasterville. Tlačová agentúra AP uviedla, že podľa Weintraubových slov Kaplan vystupoval pred dievčatami podobne ako uctievaná postava zo sekty. Najstaršie dievča policajtom povedalo, že šesť sestier bolo Kaplanovými manželkami a on im tvrdil, že tak to chce Boh.

Sestry boli medzi 11 dievčatami, ktoré našli policajti žiť v Kaplanovom dome, keď ho prišli v júni zatknúť. Dievčatá boli v čase sexuálneho zneužívania vo veku od šesť do 18 rokov. Kaplanov právnik Ryan Hyde vyhlásil, že sa nebude k prípadu vyjadrovať, kým si nepreštuduje vznesené obvinenia. Polícia dodala, že otec 14-ročnej tínedžerky úradom povedal, že on so svojou manželkou darovali Kaplanovi dcéru po tom, čo manželskému páru finančne pomohol.

Viac o téme: ZneužívaniePensylvánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu