Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž (40) vzal do nemocnice 12-ročnú dievčinu: Personál v šoku, zvrátené vysvetlenie na FOTO

Tehotné dievča sa zrejme stalo obeťou obchodovania s ľuďmi. Zobraziť galériu (2)
Tehotné dievča sa zrejme stalo obeťou obchodovania s ľuďmi. (Zdroj: thinkstock.com)

SU-ČOU - O zamotanom a desivom prípade z nemocnice v čínskom meste Su-čou píše celý svet. Muža, ktorý vzal do nemocnice len 12-ročné tehotné dievča, zatkla polícia. Vyšetrovatelia totiž zistili, že maloletá matka nemá 20 rokov, ako otec dieťaťa tvrdil.

Dievča, ktoré muž nazval svojou manželkou, prišlo okrem otca ešte v sprievode ďalšej ženy. Tá o sebe tvrdila, že je svokrou 12-ročnej dievčiny. Trojica navštívila nemocnicu v meste Su-čou v provincii Ťiang-su na východe Číny. Muž nemocničný personál žiadal, aby dievčine urobili rutinný tehotenský test s cieľom zistiť, či je plod zdravý. Žiadosť obhajoval tým, že ide o jeho mladú 20-ročnú manželku.

Peklo sexotrokýň Daeš: Žena sa zo strachu radšej upálila, dievčinku (8) znásilnili stovkykrát

Zdravotníkom sa však prípad nepozdával, pretože dievčina vzhľadom viac pripomínala školáčku ako dospelú ženu. Okamžite skontaktovali príslušné úrady, ktoré potvrdili, že tehotná nemá viac ako 12 rokov! 

Muž (40) vzal do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Prípad skomplikoval fakt, že dievčina nehovorí žiadnym z miestnych čínskych jazykov a polícia nedokázala odhaliť jej totožnosť. Pravdepodobne ide o cudzinku z juhovýchodnej Ázie a polícia má podozrenie, že bola unesená alebo rodinou či pestúnmi „predaná“ do cudzej krajiny ako maloletá nevesta.

Viac o téme: Tehotná 12-ročnáSu-čou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu