Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Potenciálna prvá dáma musela mnohé vysvetľovať: Dôvodom je dávne fotenie aktov

Melania Trumpová
Melania Trumpová (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Pôvodom Slovinka Melania Trumpová, manželka republikánskeho kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa, dnes oznámila, že vždy konala "v úplnom súlade" s americkými prisťahovaleckými zákonmi. Reagovala tak na najnovšie pochybnosti, či počas 90. rokov, keď pracovala ako modelka, mala aj príslušné povolenia.

"Dovoľte mi, aby som to uviedla na pravú mieru: celý čas som žila v úplnom súlade s prisťahovaleckými zákonmi tejto krajiny. Bodka," uviedla Trumpová vo vyhlásení na sociálnej sieti Twitter a správy tvrdiace opak označila za "falošné" a "jednoducho nepravdivé". Melania Trumpová tvrdí, že do Spojených štátov prišla legálne. A navyše, Donald Trump je mimoriadne kritický voči ilegálnemu prisťahovalectvu.

Fotografie aktov prípadnej prvej dámy, ktoré zverejnil začiatkom tohto týždňa bulvárny denník New York Post, však vyvolali pochybnosti o výrokoch Trumpovcov. Fotografie sú datované do roku 1995, ale Trumpová vyhlásila, že do USA prišla až v roku 1996, ako napísal portál Politico. V rozhovoroch pre médiá takisto Trumpová povedala, že sa musela pravidelne vracať do rodného Slovinska, aby si predĺžila víza. Avšak keby mala ten druh víz, o ktorých tvrdila, že ich mala, umožňovali by jej pracovať a nemusela by sa pravidelne vracať do vlasti, dodal portál Politico.

Viac o téme: Donald TrumpMelania TrumpováPrisťahovalecké zákony
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu