Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Frankfurtské letisko sa zmenilo v bojové pole: VIDEO Bitka kvôli zlému počasiu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: Facebook/Schwesta Ewa )

FRANKFURT - Udalosť zachytená na video sa odohrala na frankfurtskom letisku, kde niekoľko tisíc cestujúcich uviazlo pre nepriaznivé počasie. Ľudia čakajúci na svoj odlet boli pobúrení a reagovali rôznymi spôsobmi.

Po tom, ako zamestnanci letiska vo Frankfurte vyhlásili, že vzhľadom na zlé počasie v noci z minulého piatka na sobotu boli lety zrušené, zákazníci zostali veľmi nahnevaní. Začali sa zhromažďovať do veľkého a hlučného davu.   
 
Frankfurtské letisko sa zmenilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Schwesta Ewa )
 
Jeden z cestujúcich, 38-ročný Angličan, situáciu nezvládol a slovne zaútočil na zamestnanca sediaceho za informačným pultom. Príslušníci polície sa snažili situáciu upokojiť, ale bezúspešne. Zo slovnej bitky prešlo k fyzickej konfrontácii. Britský občan zaútočil na policajtov pracujúcich na letisku a "venoval" im niekoľko úderov a kopancov. Nakoniec bol muž v bielom tričku spacifikovaný a zložený k zemi. 
 
Polícii sa podarilo agresívneho cestujúceho spacifikovať.
Zobraziť galériu (3)
Polícii sa podarilo agresívneho cestujúceho spacifikovať.  (Zdroj: Foto: Facebook/Schwesta Ewa )
 
Celý tento incident zachytila na video raperka Schwesta Ewa a zverejnila ho na svojom profile na Facebooku s popisom: "Čo sa to na tomto svete deje." Okrem bitky je tam počuť aj ľudí, ktorí okrem toho, že sa nečinne prizerajú, kričia, výskajú a smejú sa. 
 
Frankfurtská polícia cestujúceho vyšetruje pre útok, ktorý spáchal. Celú záležitosť okomentovala veľmi stroho: "Naši kolegovia aj anglický pasažier boli ľahko zranení." 
 

Viac o téme: LetiskoBitkaútočníkPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu