Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mama sa otočila chrbtom k synčekovi (3 mes.): IKEA sa postarala o šok, dieťa zasypané črepinami

Skrinka z IKEA poranila chlapčeka Zobraziť galériu (2)
Skrinka z IKEA poranila chlapčeka (Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk)

HUYTON - Obrovský šok zažila mama spolu so svojím 14 týždňovým dieťatkom. Synčeka nechala pozerať televíziu a otočila sa k nemu chrbtom. Odrazu začula veľkú ranu, rinčanie skla a srdcervúci plač.

Dieťatko bolo zasypané črepinami. Mama ho totiž nechala približne meter od sklenenej skrinky z IKEA. Tá podľa ženiných slov z ničoho nič doslova explodovala a rozletela sa na malé kúsky, črepiny zasiahli nič netušiace dieťatko. Bolo prikryté dekou, preto, našťastie, nedošlo k vážnym zraneniam. Utrpelo škrabanec na tváričke. "Keď som ho vzala k lekárovi, potvrdil mi, že ho črepiny mohli ľahko oslepiť, keby zasiahli očká," povedala šokovaná mama pre liverpoolecho.co.uk


Prečítajte si aj:

IKEA sťahuje z trhu ďalší nebezpečný výrobok: Hrozí zásah elektrickým prúdom


Žena kontaktovala spoločnosť IKEA a upozronila na nebezpečný výrobok. IKEA skrinku z predaja nestiahla, no žene ponúkla poukaz vo výške 10 libier (12,81 eur) na kúpu hračiek pre synčeka. Mama ale nesúhlasila a poukaz odmietla. Obchodný dom jej preto ponúkol poukaz vo výžke 50 libier (64 eura hračky. "Nechcem peniaze, ani poukážky. Chcem len, aby spoločnosť tieto skrinky stiahla z predaja. Niekoľko týchto skriniek má aj môj priateľ vo svojom kozmetickom salóne," týmito slovami žena odmietla aj druhú ponuku. 

Mama sa otočila chrbtom
Zobraziť galériu (2)

IKEA aj napriek tomu výrobok z predaja nestiahla, so ženou je v kontakte. "Sme v kontakte s touto ženou a vyšetrujeme príčiny incidentu, pretože bezpečnosť je našou prioritou. Nemyslíme si však, že by išlo o nebezpečný výrobok," povedala Donna Mooreová, manažérka IKEA pre Veľkú Britániu a Írsko. 

Viac o téme: SkrinkaDieťaIKEA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu