Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otras, ktorý nemá obdoby: Dievčatko (5) týral a chcel zavraždiť jeho strýko (13)

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DĚČÍN - Neuveriteľne brutálnym prípadom sa zaoberajú českí kriminalisti. Chlapec (13), ktorý je strýkom dievčatka (5), sa ho pokúsil zavraždiť. Kruto ho týral a nechal napospas osudu.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Incident sa stal v blízkosti záhradkárskej oblasti pri lese v Děčíně - Boleticiach.  Ako informuje česká televízia na svojom webe tn.cz, chlapec dievčatko vylákal k lesu, vyzliekol ho donaha, začal surovo biť a kopať. Doráňané a od bolesti stonajúce dievčatko priviazal k stromu. Keď s besnením prestal, dievčatko nechal na zemi a svoj ohavný čin chcel zamaskovať. Spútané chúďa nechal na zemi a telíčko zakryl vetvami.  

Násilník odišiel a dievčatko nechal napospas osudu. Našťastie sa mu podarilo z povrazov vyslobodiť a nahé bežalo po ceste k mestu. Plačúce dieťa si všimli ľudia, ktorí práve na záhrade grilovali. Poskytli mu prvú pomoc a keď im rozpovedalo, aké ohavnosti prežilo, záchrancovia okamžite zalarmovali políciu. "Krajskí kriminalisti vyšetrujú prípad pokusu vraždy maloletej. Vzhľadom k veku a priebehu vyšetrovania nebudeme oznamovať bližšie informácie," uviedla česká policajná hovorkyňa Veronika Hyšplerová.


Prečítajte si aj:

Desivý útok na Aničku (5) v Piešťanoch: Pes sa napil vody a dievčatko oskalpoval


Chlapec, ktorý je strýkom dievčatka, sa liečil kvôli psychickej poruche. Kriminalisti ho vypočuli a poslali na psychiatriu do Bohnic. Detský násilník pravdepodobne skončí v detenčnom ústave pre mladistvých zločincov. Vzhľadom na to, že páchateľ má len 13 rokov, polícia bude musieť prípad po prešetrení odložiť.

Viac o téme: StrýkoNeterDěčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu