Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výstraha pre rodičov: VIDEO únosu, po ktorom prišlo brutálne znásilnenie a vražda dievčatka (†8)

Muž sa prihovoril rodine, dievčatko potom zmizlo. Zobraziť galériu (6)
Muž sa prihovoril rodine, dievčatko potom zmizlo. (Zdroj: SITA/AP, FB, CBS47)

FLORIDA - Mrazivé video a telefonické nahrávky, ktoré teraz zverejnila kancelária prokurátora na Floride, odhaľujú posledné chvíle Cherish Perrywinkleovej, osemročnej dievčinky, ktorá bola unesená z obchodu Walmart v roku 2013, neskôr znásilnená a zavraždená. Jej telo sa našlo pohodené pred kostolom. Záznamy, bohužiaľ, ukazujú, aké je jednoduché prísť o vlastné dieťa.

Modelka (†20) vyskočila nahá z okna: Radšej volila smrť pred tým, aké jej pripravili peklo!

Cherish bola s matkou a sestrami na nákupoch, keď ich oslovil neznámy muž a ponúkol im pomoc. Páchateľ, ktorý neskôr odlákal dievčatko preč a spáchal na ňom ohavné činy. Nedávno zverejnená nahrávka podáva komplexnejší obraz o tom, čo sa pred tromi rokmi naozaj udialo.

Výstraha pre rodičov: VIDEO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, CBS47)

Záznam z bezpečnostnej kamery zachytáva Rayne Perrywinklovú a jej tri dcérky, vrátane Cherish, v oddelení s oblečením. Matka tvrdila, že cudzinec, ktorého neskôr identifikovala ako Donalda Smitha, jej chcel pomôcť odniesť nákup a dokonca Cherish kúpiť oblečenie a topánky. Zábery skutočne ukazujú sivovlasého muža, ktorý vyzerá ako Smith, pri nadväzovaní rozhovoru s rodinou.

Bezpečnostný expert Ken Jefferson sa pre Fox News vyjadril, že muža na videu vôbec nezaujímajú matkine finančné problémy, jediné na čom spočíval jeho zrak, bolo pozorovanie Cherish. Keď muž navrhol, že rodine kúpi burgery z reštaurácie McDonald's nachádzajúcej sa v prednej časti obchodu, dievčatko šlo s ním a viac sa nevrátilo. Podľa záberov sa dvojica na asi 40 minút zastavila pred fast foodom, ale nevošla doň, len prešla dverami na parkovisko, kde nastúpila do bielej dodávky. To bolo naposledy, čo Cherish videli živú.

Výstraha pre rodičov: VIDEO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, CBS47)

Výstraha pre rodičov: VIDEO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, CBS47)

Okrem nahrávky prokuratúra odtajnila aj volania matky na linku 911 po tom, čo si uvedomila, že jej dcérka sa stratila. V jednom z nich rozrušeným hlasom hovorí, ako muž navrhol, že kúpi Cherish nevhodné topánky na príliš vysokom podpätku určenom pre dospelé ženy. "Modlím sa k Bohu, aby ju nezabil a dúfam, že ju neznásilnil," povedala nešťastná Rayne, ktorá v ďalších telefonátoch tvrdila, že mala z muža pri stretnutí zvláštny pocit.

Podľa Fox News však tiesňové volania matky narazili na skepsu policajtov. Sedemtýždňové interné vyšetrovanie odhalilo, že úrad šerifa pochyboval o pravdivosti jej výpovede kvôli boju o opatrovníctvo. Médiá neboli oboznámené a varovanie bolo vyslané až niekoľko hodín po tom, čo dievčatko zmizlo. Za tento prešľap suspendovali šesť dôstojníkov.

Výstraha pre rodičov: VIDEO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, CBS47)

Cherishino telo našli o deň neskôr pred kostolom baptistickej cirkvi v Jacksonville. Smitha vzali do väzby po tom, čo polícia obkľúčila jeho bielu dodávka na diaľnici Interstate 95. Len pred necelým mesiacom ho prepustili z väzenia po tom, čo si odsedel trest na základe obvinení z ťažkých zločinov zneužívania detí. Smith bol registrovaný sexuálny delikvent, odsúdený v roku 1993 za pokus o únos a predaj obscénnych materiálov. Predchádzajúce záznamy sa datujú až k roku 1977, kedy ho usvedčili z nemravného správania sa k dieťaťu mladšiemu ako 16 rokov.

Výstraha pre rodičov: VIDEO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, CBS47)

Donald Smith bol obvinený z vraždy Cherish Perrywinklovej v roku 2013. Pred súd predstúpi na budúci mesiac.

Viac o téme: VraždaZnásilnenieDonald James SmithCherish Perrywinkle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu