Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahá žena spôsobila zápchu na ceste, vodič ju "dal TAKTO dole": VIDEO Drsný koniec jej tanca

Muž chcel, aby žena zliezla a postaral sa o to Zobraziť galériu (2)
Muž chcel, aby žena zliezla a postaral sa o to (Zdroj: YouTube)

HEFEI - V čínskom meste Hefei sa nahá žena rozhodla, že je ten najvhodnejší čas na trochu pozornosti a v sobotu popoludní sa vyštverala na náhodné auto, pričom nechávala len veľmi málo zo svojho tela na predstavivosť ľudí. Jej exhibicionistické vystúpenie spôsobilo, že pomalá doprava sa zmenila na zápchu, čo muselo vodičov, samozrejme, poriadne nahnevať. Ten, ktorému sa vyštverala na kapotu, napokon situáciu vyriešil svojským spôsobom.

Učiteľku (24) vyhodili z práce: VIDEO Počas dovolenky urobila niečo, čo v škole nepredýchali

Niektorí okoloidúci mohli mať z jej vystúpenia celkom dobrú zábavu, ale vodičom jej zásah do plynulosti premávky asi neprišiel práve dvakrát vtipný. Napriek tomu, že im žena ukazovala všetky dary od Boha, majiteľ auta, po ktorom sa výtržníčka promenádovala, prišiel s razantným krokom. Naštvaný muž ju chytil za členok a jednoducho strhol na zem. Dopad na tvrdú cestu asi nebol pre nudistku veľmi príjemný, keďže sa od bolesti rozplakala.

Nahá žena spôsobila zápchu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video ukazuje, ako leží vedľa auta a rumázga. Okolostojaci stihli aspoň prikryť jej intímne časti dovtedy, kým príde sanitka. Ženu previezli do nemocnice a neskôr zatkli. Podobný prípad sa v rovnakom meste na východe Číny odohral aj pred pár dňami. Vtedy sa nahá žena iba v topánkach na vysokých podpätkoch prechádzala po rušnom nákupnom centre a všetkým naokolo vnucovala pohľad do jej rozkroku. Informoval portál mirror.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu