Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vydarené rande z internetu sa zvrhlo na horor: Žena zverejnila otrasné FOTO po znásilnení

Takéto rany zostali Kat po znásilnení
Takéto rany zostali Kat po znásilnení (Zdroj: FB/Kat Berry)

VICTORIA - Austrálčanka Kat Barryová (31) našla aj po hroznom zážitku v sebe toľko odvahy, aby na svojom príklade demonštrovala, ako rýchlo sa môže z človeka vykľuť odporný zver. Vo svojom profile na Facebooku zverejnila fotografie, zachytávajúce modriny, ktoré utŕžila pri útoku a znásilnení. Teraz varuje ostatné ženy, aby si dávali pri rande z internetu veľký pozor a nedali sa oblbnúť sladkými rečami.

Výstraha pre rodičov: VIDEO únosu, po ktorom prišlo brutálne znásilnenie a vražda dievčatka (†8)

Kat vo svojom príspevku opísala, ako sa 17. októbra minulého roka stretla s mužom, ktorého spoznala na on-line zoznamke. Začalo sa to dobre, v bare si dali pohárik a keďže si rozumeli, rozhodli sa, že budú v popíjaní a konverzácii pokračovať u nej doma. "Asi päť hodín sme sa bavili, smiali sa a sledovali hudobné videá na YouTube. Bola to zábava, nič sexuálneho. Do chvíle, kým som nepovedala, že som toho vypila už príliš veľa a potrebujem ísť do postele. Vtedy sa stal násilným, zaútočil na mňa a znásilnil ma," vysvetlila Kat a pridala aj zábery, dokumentujúce jej doudierané telo po útoku. Fotografie podľa nej ukazujú iba niektoré zranenia na krku, kľúčnej kosti či na prsiach. Jazvy pod prsiami, modriny okolo pošvy a rany vo vnútri tela zachytené nie sú.

Polícia, na ktorú zašla, jej veľmi nepomohla, pretože muž jej dal falošné meno, zmenil svoje telefónne číslo a zmazal profil na internete. Navyše sa nenašli ani stopy DNA, keďže použil kondóm. Kat sa pre Daily Mail Australia vyjadrila, že za to vinu polícii nedáva, pretože to bola jej hlúpa chyba, že si ho priviedla domov. Pred pár mesiacmi však násilníka chytili v Queenslande, kde rovnakým spôsobom zničil život ďalším dvom ženám, ktoré boli schopné poskytnúť polícii viac údajov. Nakoniec ale ani to neznamenalo pre Kat zadosťučinenie, začiatkom apríla dostala telefonát, že muža zbavili všetkých obvinení. Doteraz nepozná jeho totožnosť, keďže jeho meno nemôže byť zverejnené kvôli ochrane podnikania a jeho rodiny. Opäť si tak môže pokojne behať na slobode.

"Nechcem sympatie. Chcem len ukázať, aký sk****ný je náš právny systém. A teraz  konečne môžem zdieľať svoj príbeh a varovať každú slobodnú priateľku - DÁVAJTE SI, SAKRA, POZOR!" vyzvala Kat ženy prostredníctvom Facebooku. Pre Daily Mail Australia povedala, že jej dôvera je preč a necíti sa dobre, keď má ísť s mužom von. "Je desivé vedieť, čoho sú niektorí ľudia schopní. Správal sa tak priateľsky, nevyzeral ako ten typ človeka," dodala Kat.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu