Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodičia chceli splniť želanie dcérke (†9): Osudný okamih počas jazdy na poníkovi!

 Bonnie zomrela po tom, čo ju kopol kôň Zobraziť galériu (2)
Bonnie zomrela po tom, čo ju kopol kôň (Zdroj: Foto: Profimedia)

MISERDEN - Rodičia deväťročného dievčatka prežívajú najhoršie chvíle svojho života. Ich milovaná dcérka zomrela po tom, čo ju do hrudníka kopol kôň. Mama nebohej Bonnie označila situáciu za nešťastnú a z tragédie nikoho neviní.

Bonnie Armitageová sa so svojou rodinou záčastnila trojtýždňových jazdeckých slávností s názvom Cotswold Hunt v anglickom Miserdene. Nešťastie sa stalo v sobotu ráno. Ako informuje bbc.com, Bonnie sedela na poníkovi, keď ju zrazil iný kôň, čím ju smrteľne zranil. V areáli bolo vtedy približne 40 ľudí. Dievčatku prišli na pomoc okamžite záchranári. Vrtuľníkom ho previezli do nemocnice, kde, žiaľ, zomrelo. 

Rodina, blízki, ale aj obyvatelia mesta sú udalosťou nesmierne otrasení. Akcia, na ktorej sa nešťastie stalo, je v oblasti veľmi obľúbenou a navštevovanou.  

Nebohá Bonnie milovala kone
Zobraziť galériu (2)
Nebohá Bonnie milovala kone  (Zdroj: Foto: Profimedia)

"Bolo to krásne, temperamentné, citlivé dievča, ktoré sa dotkol sŕdc každého, kto ho poznal," vyhlásili nešťastní rodičia. Ako dodali, dcérka milovala kone a najšťastnejšia bola v sedle. "Chýba nám viac, než sa dá opísať, vážime si modlitby od našich priateľov," povedali. 

Mama dievčatka Polly doplnila, že išlo o nešťastnú náhodu a zo smrti jej dcérky nikoho neviní. Bonnie bola žiačkou základnej školy vo Faringdone v Oxfordshire, jej otec Nick (40) je zástupca riaditeľa a správca. Hovorca Miserden Park Estate, kde sa podujatie konalo, potvrdil, že Bonnie zomrela po tom, čo ju do hrude kopol kôň.

Viac o téme: TragédiaKôňDievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu