Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Afganec pobláznil dievča (13) v Rakúsku: Koketné správy, stretnutie v lese a... sexhoror!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Žiadateľ o azyl v Rakúsku bol zatknutý po tom, čo údajne nútil 13-ročnú dievčinu mať s ním sex počas troch mesiacov. Muž, ktorý prišiel do krajiny z Afganistanu, sa stretol s tínedžerkou pri viacerých príležitostiach, vrátane jednej v lese, aby ju mohol pohlavne zneužívať, tvrdí polícia.

Imigrant mal znásilniť dievča (14) v Nemecku: S kamarátmi ju nechali zomierať nahú v mraze

Predpokladá sa, že dievčinu z Korneuburgu pri Viedni, páchateľ prvýkrát kontaktoval prostredníctvom sociálnych médií na začiatku tohto roka. Pár, ktorý si vymenil niekoľko koketných správ, sa prvýkrát stretol v lesíku, kde sa muž dievčine slovne vyhrážal a ona napokon so sexom súhlasila.

Aj naďalej malo dochádzať k schôdzkam, pri ktorých dvadsiatnik z Afganistanu pokračoval v opakovanom zneužívaní. Políciu na tieto činy upozornili zhrození rodičia školáčky, ktorým sa napokon zverila. Podozrivého muža zatkli a v súčasnosti sa nachádza vo väzbe.

"Obvinený nepoužil žiadne násilie, ale slovne sa jej vyhrážal, čo ju vydesilo a urobila, čo chcel," uviedol policajný hovorca Markus Haindl pre rakúske noviny. Podľa neho žil mladík v azylovom dome v Hollabrunne a použil smart telefón na to, aby sa dostal do kontaktu so svojou obeťou.

Polícia v Rakúsku a Nemecku už vyšetruje viacero prípadov, kedy migranti sexuálne napadli alebo sa pokúsili o zneužite dieťaťa. Len nedávno médiá informovali o dvoch Afgancoch, ktorí prinútili 14-ročného tínedžera na verejnom kúpalisku, aby na nich vykonal sexuálny akt.

Viac o téme: Sexuálne zneužitieViedeňAfaganec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu