Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žiarlivec (22) dobodal priateľku (†21) na smrť: FOTO vražednej zbrane, ktorú ohol o 45 stupňov

Jordan s nebohou priateľkou Zobraziť galériu (3)
Jordan s nebohou priateľkou (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

BASILDON - Neuveriteľne kruto zniesol zo sveta 22-ročný Jordan Taylor svoju o rok mladšiu priateľku Lauru Daviesová po tom, čo mu povedala, že sa s ním rozchádza. Súd ho poslal za vraždu do väzenia na 23 rokov.

Jordan v zápale hnevu dobodal dievčinu nožom 81 ranami. Jeho beštiálny čin bol tak krutý, že vražedný nôž ohol o 45 stupňov.

Žiarlivec (22) dobodal priateľku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Laura milovala zvieratá a pracovala v stajni pri koňoch. Tam ju agresor aj napadol. Mladá žena sa bránila, snažila sa utiecť a vymaniť sa z rúk vraha. Jordan jej zasadil mnoho rán. Pobodanú Lauru našli neďaleko stajní a okamžite k nej privolali záchranárov. V nemocnici však na následný ťažkých zranení podľahla.

Jordan Taylor
Zobraziť galériu (3)
Jordan Taylor  (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Nezamestnaného Jordana Taylora z Basildonu polícia našla v kroví neďaleko otrasného skutku. Bezprostredne po čine, ktorý sa stal ešte vlani v auguste, bol obvinený z vraždy. Minulý mesiac prebehol súd, ktorý ho uznal za vinného a udelil mu trest odňatia slobody na 23 rokov. Portál bbc.com uviedol, že sudca Charles Gratwicke Jordana opísal ako "brutálneho a chorého, bezohľadného zabijaka." Vrah na súde tvrdil, že si skutok nepamätal.

 

Viac o téme: TragédiaSmrťVraždaJprdan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu