Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Američanku (†35) zavraždili v Taliansku po zvrhlom sexe: Podozrivým je senegalský migrant

Ashley Olsenová Zobraziť galériu (4)
Ashley Olsenová (Zdroj: SITA/AP)

FLORENCIA - Polícia v talianskej Florencii zadržala 25-ročného senegalského migranta pre podozrenie z vraždy Ashley Olsenovej, americkej umelkyne usmrtenej v jej prenajatom byte. Mladá žena z mesta Summer Haven v štáte Florida bola zaškrtená USB káblom po dobrovoľnej účasti v sexuálnej hre, uviedla pitva.

VIDEO Talianska polícia v pohotovosti: Vo Florencii zavraždili Američanku (†35)!

Podozrivý Cheik Tidiane Diaw prišiel podľa polície do Talianska nelegálne pred pár mesiacmi a býval u svojho brata. Spolu s obeťou ho zachytila bezpečnostná kamera pred bytom v piatok v skorých ranných hodinách, kedy bola dievčina poslednýkrát videná živá. Včera forenzní vyšetrovatelia strávili v apartmáne šesť hodín a hľadali stopy DNA, ktoré by spojili zatknutého muža, nachádzajúceho sa momentálne vo väzbe, so zločinom. Okrem záznamu existuje aj výpoveď očitého svedka, ale polícia pátrala po nezvratnom dôkaze.

Hlavný prokurátor Giuseppe Creazzo dnes na tlačovej konferencii uviedol, že polícia našla v záchode použitý kondóm a cigaretu. Vrah ich chcel spláchnuť, ale splachovanie zlyhalo. Diaw tiež mal Ashley zobrať mobilný telefón a vložiť do neho svoju SIM kartu, informoval Daily Mail. V byte sa našili stopy po alkohole, prítomnosť drog má ešte určiť analýza.

Američanku (†35) zavraždili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Pitva ukázala, že Olsenová mala pohlavný styk predtým, než ju zabili a nenašli sa žiadne stopy po zápase. Taktiež neexistujú náznaky, že by sa snažila odstrániť si šnúru z krku, či stopy po násilnom vniknutí do apartmánu. Obeť objavil jej priateľ v sobotu po tom, čo sa s ňou nevedel skontaktovať. Zúfalo sa ju snažil oživiť, ale už bola mŕtva.

Američanku (†35) zavraždili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Američanku (†35) zavraždili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Podľa polície prišla Olsenová v piatok ráno približne o 4:30 do nočného klubu s kamarátmi, kde sa však vytvorila dusná atmosféra. Po hádke ženina spoločnosť odišla a ona sama opustila podnik približne o pol šiestej. Potom sa stretla s mužom. Dvojicu zachytila aj bezpečnostná kamera pri spoločnej chôdzi smerom do bytu. Vzhľadom na ústredné kúrenie bolo pre vyšetrovateľov obtiažne určiť presný čas smrti, ale malo k nej dôjsť medzi siedmou hodinou ráno a jednou hodinou poobede.

Ashley s priateľom Federicom

 

#thisguy is #somethingelse #besties #isoladelba #elba #toscana

Fotka uverejnená používateľom Ashley Olsen (@ashleyannolsen),

Detektívi potvrdili, že priateľ obete, taliansko-americký umelec Federico Fiorentini (42), má alibi a nie je podozrivý. Práve on našiel Olsenovú, keď presvedčil prenajímateľa, aby otvoril dvere bytu. Ashley objavil mŕtvu na posteli, na sebe nemala nič iba ponožky. Jej milovaný pes bol obklopený vlastnými výkalmi a močom. Fiorentini sa snažil ešte poskytnúť priateľke prvú pomoc a zatelefonoval po sanitku. Upozornená bola aj polícia.

Viac o téme: VraždaAshley Olsenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu