Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hotel v Turecku prichystal pre dovolenkárov nechutný šok, na ktorý do smrti nezabudnú

Útočník z tuniského masakra Zobraziť galériu (3)
Útočník z tuniského masakra (Zdroj: YouTube)

ICLEMER - Tomu sa povie nevydarený žartík. Dovolenkári zažili na dovolenke v Turecku šok, keď na ňu naplánovali fingovaný teroristický útok. Stál za tým hotel, ktorý toto prekvapenie prekvapil. A spravil to posledný raz.

Hotel Grand Yazici Mares na pobreží tureckej Dalmácie bol plný britských turistov, ktorí museli zažiť poriadne prekvapenie, keď bradatý arab so šatkou na hlave polial mladíka pri bazéne s kanistrom a chystal sa ho zapáliť. Všetko sa udialo iba šesť týždňov po naozajstnom teroristickom útoku v dovolenkovom rezorte Súsa, kde prišlo o život 38 ľudí, z toho bolo až 30 Britov, píše britský portál mirror.co.uk.

Vtip mal byť ponúknutý ako "kultúrny program" hotela. Všetko zažil aj 43-ročný elektrikár z britského Fallowfieldu. "Pri bazéne bolo veľa ľudí, ktorí boli z toho zhrození. Zrazu som sa obzrel a videl som veľa arabsky vyzerajúcich ľudí so zbraňami," povedal britskému denníku The Sun.

Atentát v Tunisku šokoval svet
Zobraziť galériu (3)
Atentát v Tunisku šokoval svet  (Zdroj: Tip čitateľa)

Jason Phythian so ženou, sestrou a jej mužom si zaplatili viac ako 5 tisíc libier za luxusnú dovolenku v Turecku. "Dawn prenasledovali správy z teroristického útoku v Tunisku a zrazu...na jej tvári ste mohli vidieť, ako sa tvári, keď zažije nočnú moru na vlastnej koži," povedal médiám.

Dawn sa preto rozhodla na známu hodnotiacu stránku o tomto incidente napísať. "Takýto tím zabávačov som nezažila, bola som v šoku z ich oblečenia. Jeden v armádnom oblečení behal so zbraňou v ruke a mieril ňou na ľudí. Ďalší mal samopal a tretí mal v ruke kanister s nápisom benzín. Zrazu pristúpil k jednému dovolenkárovi a polial ho. Následne sa ho snažil zapáliť. Chceli byť vtipní, ale dopadlo to úplne naopak," napísala rozzlostená žena.

Teroristi vtedy vyvraždili 30 ľudí
Zobraziť galériu (3)
Teroristi vtedy vyvraždili 30 ľudí  (Zdroj: YouTube)

Keď sa na nich obrátili britské noviny s otázkami, aby tento incident vysvetlili, hotel na otázky nereagoval. "Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo na dovolenke a kontaktovali sme zástupcov hotela. Ubezpečili nás, že nikoho nechceli šokovať a mysleli to v dobrom. Zároveň dodali, že hotel takéto zábavné služby už ponúkať nebude," povedali z cestovky, ktorá tento zájazd zabezpečovala.

Viac o téme: Teroristiútok TunisKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu