Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dílerku (53) zadržala polícia: V kabelke mala takmer 430 dávok

Žene našli v kabelke takmer 430 dávok metamfetamínu Zobraziť galériu (2)
Žene našli v kabelke takmer 430 dávok metamfetamínu (Zdroj: SITA)

HLOHOVEC - Policajná akcia prekazila plány 53-ročnej Hlohovčanky so 428 dávkami metamfetamínu, ktorá bola už v minulosti obvinená z distribúcie drog. Ženu policajti zastavili v pondelok 26. októbra na ulici v Hlohovci, v kabelke u nej našli plastové vrecká a ďalšie prechovával jej 37-ročný komplic v palubnej doske Škody Felicie.

Policajti oboch zadržali a zaistené látky zaslali na expertízne skúmanie. Okrem toho vykonali domovú prehliadku v rodinnom dome, kde zaistili väčšie množstvo peňazí. Ich súvis s predajom drog polícia preveruje. Predbežné výsledky potvrdili, že žena mala pri sebe drogu, ktorá mala skončiť pravdepodobne u odberateľov v Hlohovci a v blízkom okolí, muž prechovával päť jednorazových dávok metamfetamínu.

Žene našli v kabelke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

"Vyšetrovateľ muža z okresu Hlohovec obvinil z prechovávania drog, za čo mu hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov. Obvinený, v minulosti trestaný muž pre drogovú trestnú činnosť, je stíhaný na slobode. Hlohovčanku polícia rovnako obvinila a po výsluchu spracoval vyšetrovateľ návrh na jej väzobné stíhanie. Do rozhodnutia súdu zostáva v cele policajného zaistenia," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová. V zmysle zákona jej môže hroziť za prechovávanie a distribúciu drog strata slobody na tri až desať rokov. 

Viac o téme: MetamfetamínHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu