Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia v karaoke bare: Pri požiari zomrelo 17 ľudí, ďalších 71 je hospitalizovaných!

Pri požiari v karaoke bare zomrelo 17 ľudí. Zobraziť galériu (2)
Pri požiari v karaoke bare zomrelo 17 ľudí. (Zdroj: SITA)

MANADO - Sedemnásť ľudí zomrelo pri požiari, ktorý dnes nadránom zachvátil preplnený karaoke bar v meste Manado na indonézskom ostrove Sulawesi. Informovala o tom agentúra AP a dodala, že 71 ďalších ľudí hospitalizovali v dôsledku nadýchania sa dymu.

Podľa výpovedí svedkov požiar vypukol o jednej hodine nadránom miestneho času na druhom poschodí trojposchodovej budovy karaoke klubu Inul Vizta v centre metropoly provincie Severné Sulawesi vo chvíli, keď sa stovky ľudí zabávali spievaním piesní v súkromných miestnostiach tohto klubu. 

Zamestnanci zariadenia nedokázali plamene uhasiť pomocou hasiacich prístrojov, uviedol predstaviteľ tamojšej polície s tým, že príčinu požiaru vyšetrujú. Najpravdepodobnejšie ho však mohol spôsobiť skrat v elektrickom vedení. Medzi obeťami neboli cudzinci, pričom väčšina z nich zomrela v dôsledku nadýchania sa výparov.

Ľudia, ktorí sa v tom čase nachádzali v budove, sa sťažovali, že hasiči prišli až s hodinovým oneskorením a dostať plamene pod kontrolu im trvalo niekoľko hodín.

Viac o téme: SulawesiManado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu