Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Identita prvej obete z uniknutých dát sexzoznamky: Prichytený kresťanský bojovník za rodinu

Stelesnená nevinnosť sa zmenila na hnusnú špinu. Zobraziť galériu (2)
Stelesnená nevinnosť sa zmenila na hnusnú špinu. (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON – Počas nedávno odhaleného škandálu okolo stránky Ashley Madison, keď sa hekerom podarilo odhaliť kontá neverníkom z celého sveta, sa okrem iných prezradil aj istý verejne známy muž, čo spôsobilo poriadny rozruch. Ním prezentované etické názory sa totiž stotožňujú s tými, aké na Slovensku hlási napríklad hovorca Aliancie za rodinu Anton Chromík.

Moderátor a otec štyroch detí, Josh Duggar, priznal, že svoju ženu podvádzal, zatiaľ čo pred ľuďmi ospevoval rodinné hodnoty. Okrem iného sa vyznal aj zo svojej závislosti na porne a odhalil všetky profily na sociálnych sieťach, cez ktoré sa kontaktoval na striptérky a začínajúce modelky spodnej bielizne. Ide pritom o osobu, ktorú možno označiť za kresťanstvo propagujúcu televíznu hviezdu.

Identita prvej obete z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: OK Cupid)

Všetko priznal koncom minulého týždňa, „bol som najväčší pokrytec vôbec“, povedal doslova. Niet sa čo diviť, svoju 27-ročnú manželku Annu zahanbil svojím správaním: „Kým som hlásal vieru a rodinné hodnoty, v posledných rokoch som žil dvojitý život. Sledoval som pornografiu na internete a to sa stalo mojou tajnou závislosťou, stal som sa neverným svojej žene.“

Last week’s #19Kids show had some high points from our RV trip...now we’re going to the top! #WillisTower #Chicago http://ow.ly/i/7DitJ

Posted by Josh Duggar on 18. november 2014

Josh a Anna sa vzali v roku 2008, štvrté dieťa, dievčatko, sa im narodilo iba minulý mesiac. „Veľmi sa hanbím sa dvojitý život, ktorý som viedol a som zarmútený z bolesti a hanby za môj hriech, ktorým som zneuctil svoju ženu a rodinu a zo všetkých najviac, Ježiša a všetkých tých, ktorí v neho veria,“ priznal v oficiálnom vyhlásení Duggar.

Happy Mother's Day to my mom... and our kiddos Grandma, Michelle Duggar! #19Kids

Posted by Josh Duggar on 10. máj 2015

Toto všetko prišlo iba ako čerešnička na torte. Už v máji tohto roka totiž v súvislosti s jeho osobou vyplávali na povrch znepokojujúce fakty. Tento očividne sexuálne zvrátený muž priznal, že ako tínedžer zvykol obťažovať mladšie dievčatá, dokonca sa nezdravo zaujímal aj o svoje štyri mladšie sestry. Zatiaľ nie je isté, čo Duggara čaká teraz, ako informovali redaktori denníka Daily Mail.

Viac o téme: PodvodAshley MadisonHackerský útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu