Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krásna brunetka (24) jazdila ako šialená: Trom policajtom ponúkla sexuálne vykúpenie

Arielle Engertová Zobraziť galériu (4)
Arielle Engertová (Zdroj: FB)

FLORIDA - Američanka Arielle Engertová si poriadne zavarila po tom, čo ju zastavila policajná hliadka, ktorá sa snažila nájsť príčiny jej zvláštneho šoférskeho umenia. Mladej vodičke bola totiž cesta zrazu akoby malá a s autom sa nevedela vojsť do vyznačených pruhov. Navyše, keď muži zákona zistili, že je nielen opitá, ale našli u nej aj drogy, dostali od dievčiny ponuku, ktorá sa len tak neodmieta... Ibaže, oni jej odolali.

Zachcelo sa im historického dobrodružstva: Na hradbách sa oddávali sexu, telá našli turisti

Podľa policajnej správy z Pinellas County na Floride dôstojníci videli peknú brunetku, ako porušuje dopravné predpisy, a tak ju zastavili. Test dokázal, že riadi pod vplyvom alkoholu a taktiež u nej našli malé množstvo kokaínu a marihuany. Najzaujímavejšia časť prišla až vo chvíli, keď sa strážnikov pokúsila uplatiť sexuálnymi úkonmi.

Krásna brunetka (24) jazdila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Obžalovaná opakovane uviedla, že bude vykonávať feláciu a iné sexuálne akty, ak ju dôstojník neobviní z trestných činov, pre ktoré bola zatknutá," uviedol v správe jeden z dôstojníkov. Najprv vraj ponúkla sex námestníkovi Brianovi Sudbrinkovi, ale po objavení drog sa zamerala aj na Obeda Munoza a Erica Biddleho.

Krásna brunetka (24) jazdila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Engertová teraz čelí obvineniam z riadenia pod vplyvom alkoholu, držania drog a úplatkárstva. V krvi jej našli dvojnásobok stanoveného zákonného limitu alkoholu. Po zaplatení kaucie vo výške cca 4500 eur ju prepustili z väzby.

Krásna brunetka (24) jazdila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Viac o téme: Jazda SexPolicajtiArielle Engert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu