Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhorší väzenský útek všetkých čias: Muž to vôbec nedomyslel, z VIDEA sa obracia žalúdok

No, fuj!
No, fuj! (Zdroj: liveleak)

RIO DE JANEIRO - Pokus o útek v štýle filmu Vykúpenie z väznice Shawshank si vyžaduje veľa plánovania a šikovné prevedenie, inak sa môže skončiť veľkou smradľavou katastrofou. Svoje o tom určite vie aj muž, ktorý si poriadne zavaril, keď sa chcel dostať na slobodu cez WC. Zábery sú veľavravné a diváci sú pri ich sledovaní vďační, že nedokážu prenášať aj ten strašný puch.

Pekelné väzenie v USA, v ktorom pykajú najhorší zločinci: Aj tých najtvrdších mení na trosky!

Človek na videu natočenom na mobilný telefón sa pokúšal prekĺznuť hlavou napred cez dieru v zemi, pričom bolo jeho telo doslova pokryté výkalmi. Kanalizačné potrubie však nebolo natoľko široké, aby mu umožnilo útek a zdalo sa, že aj napriek veľkému úsiliu v ňom chlapík uviazol. Na pomoc mu preto prišli dvaja muži, ktorí ho chytili za nohy a vytiahli von. Mali ale čo robiť, aby ten smrad, ktorý vo vnútri zavládol, predýchali.

Na ďalšom zábere vidno väzňa, ktorému sa nepodarilo dostať na slobodu, celého od exkrementov opäť za mrežami v cele. Odkiaľ presne video pochádza, nie je známe, ale pravdepodobne ide o jedno z väzení v Brazílii. Nahrané bolo na portál LiveLeak koncom minulého roka a dosiahlo za ten čas viac ako 130-tisíc videní.

Viac o téme: Väzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu