Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vladimír Putin čelí škandálu s utajenou dcérou: Ukrývali ju 28 rokov, FOTO celá mama!

Jekaterina sa na Putina podľa viacerých názorov na svojho údajného otca podobá. Mame ale akoby z oka vypadla. Zobraziť galériu (3)
Jekaterina sa na Putina podľa viacerých názorov na svojho údajného otca podobá. Mame ale akoby z oka vypadla.

KALININGRAD – Vladimír Putin má čo vysvetľovať. Podľa tvrdení ruského novinára Olega Kašina totiž ukrýval dlhé roky tajnú dcéru Jekaterinu. Jej život je plný záhad a podivných zhôd okolnosti. Oficiálne pracuje ako vedkyňa pre moskovskú univerzitu. Zároveň je aj tanečníčka, reprezentantka Ruska v akrobatickom rock'n'rolle. Celému prípadu zvyšuje dôveryhodnosť aj svojim mlčaním.

„Biografické údaje troch Jekaterín, Putinovej, vedkyne Tichonovej a tanečníčky Tichonovej sa spojili do jednej osoby, je to jedna a tá istá žena,“ vysvetľuje Kašin. Hneď ako svoj príbeh zverejnil na internete, chytili sa ho všetky svetové médiá. Sociálnymi sieťami sa táto nepotvrdená informácia šíri ako požiar. Jekaterina by 31. augusta mala osláviť svoje 29. narodeniny.

Takto vyzerá údajná Putinova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter, Oleg Kašin)

Kremeľ už stihol všetko poprieť, za Putina sa vyjadril jeho hovorca Dmitrij Peskov: „Nevieme, kto to je. Už viacero dievčat sa vydávalo za Putinovu dcéru.“ Jekaterinine fotky, aj ako vedkyne, aj z jej vystúpení, už porovnávajú tisíce ľudí po celom svete. Ide skutočne o Putinovu dcéru?

Kašin hľadal medzi akademickými prácami Tichonovej meno, no takmer nič nenašiel, preto hneď zosnoval aj teóriu o tom, že Jekaterinu vlastne dosadil na univerzitu "otec". V posledných rokoch ju čoraz viac vidno na verejnosti, podieľa sa na finančne veľmi bohato podporovaných projektoch. Povráva sa, že má podporu prezidenta, no nikto nevie prečo.

Vladimír Putin čelí škandálu
Zobraziť galériu (3)

Vidno aj podobu medzi Ľudmilou Putinovou, prezidentovou bývalou manželkou a Jekaterinou. Aj preto sa konšpirátori domnievajú, že skutočne ide o Putinovu dcéru, ktorú z neznámych dôvodov manželia celé roky schovávali.

 

Najviditeľnejšou spoločnou črtou oboch žien je určite nos, vidno to na tejto fotografii.

Vladimír Putin čelí škandálu
Zobraziť galériu (3)

Putin so svojimi dcérami Mášou a Kaťou
Zobraziť galériu (3)
Putin so svojimi dcérami Mášou a Kaťou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu