Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Po Prahe behala žena (22) v podprsenke: Chytili ju policajti, stiahla nohavice, toto chcela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: the sun, facebook)

PRAHA - Kuriózny prípad riešili policajní strážnici v Prahe. Po ulici zazreli prechádzať sa mladú ženu. Nebolo by na tom nič zvlášte, keby nemala na sebe len nohavice a podprsenku. Vyzvali ju, aby predložila doklady, namiesto toho sa vyzliekla.

V sobotu v noci si policajt počas bežnej hliadky všimol na jednej z pražských ulíc prechádzať sa mladú ženu. Bola vskutku sporo odetá, preto ju vyzval, aby predložila doklady a podala náležité vysvetlenie. Otužilá mladá dáma na výzvy vôbec nereagovala, naopak prebehla cez električkovú koľaj na druhú stranu ulice. Sadla si na na okraj chodníka, vyzula sa, stiahla nohavice aj nohavičky a ostala sedieť len v podprsenke.

"Strážnik k žene došiel a opätovne ju vyzval, aby preukázala svoju totožnosť a vysvetlila svoje počínanie. Na to mladá žena zareagovala tým, že sa pokúsila strážnikovi vsunúť hlavu medzi stehná a objať ho rukami okolo kolien. Na ďalšie výzvy žena nereagovala. Strážnik si vysielačkou vyžiadal pomoc kolegov. Spoločne neznámu previezli na miestne oddelenie Polície ČR," uviedla pre Novinky.cz hovorkyňa Mestskej polície Praha Irena Seifertová.

Išlo o 22-ročnú ženu. Policajti ju podozrievali, že by mohla byť pod vplyvom psychotropných látok alebo že by mohla byť psychicky chorá. Preto ju záchranná služba previezla do jednej z pražských nemocníc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu