Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svet chcel pomstu za dievčatko (2): VIDEO usvedčilo besniacu pestúnku, sudca sa ale zľutoval!

Pestúnka sa vyzúrila na dievčatku! Zobraziť galériu (6)
Pestúnka sa vyzúrila na dievčatku!

KAMPALA - Prípad dvojročného ugandského dievčatka, ktoré sadisticky zmlátila pestúnka, priniesol prekvapivé závery. Opatrovateľka (22) zachytená na skrytej kamere prezradila motívy svojho konania a sudca jej poľavil trest. Verejnosť je v šoku!

Jolly Tumuhirweová (22) bola koncom novembra tajne nahraná na videokameru, ktorú vo svojom dome neďaleko metropoly Kampala nainštaloval otec 18-mesačnej Arnelly Kamanziovej. Na zázname je vidieť, ako ju opatrovateľka neľútostne bije, kope a stúpa po nej. Videozáznam videli státisíce ľudí na sociálnych sieťach a prinútil úrady k rozhodnutiu, že ktokoľvek sa bude uchádzať o prácu opatrovateľky, bude preverený políciou.

Pestúnka začala po dievčatku
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Opatrovateľke hrozilo až 15 rokov väzenia

Mladej opatrovateľke hrozil pôvodne až 15-ročný trest. Malú Arnellu, o ktorú sa mala starať, totiž zbedačila tak, že ju museli ošetriť v nemocnici. Našťastie, dievčatko vyviazlo len s modrinami. Otec Arnelly, Eric Kamanzi, ktorý tajnú nahrávku urobil a zhliadol, pestúnku vzápätí dobil, za čo ho okamžite udala. Polícia ho však prepustila, keď jej ukázal brutálne video.

Svet chcel pomstu za
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: mile2herald.wordpress.com)

Pestúnka po zatknutí odmietala svoju vinu a prosila o právnu ochranu rôzne organizácie, ktorú jej na základe zverejneného videa odmietli pomoc. Opatrovateľka sa minulý týždeň k činu priznala a na svoju obhajobu uviedla, že dostala bitku od matky dievčatka a to ju motivovalo. Súd jej na základe týchto skutočností zmiernil trest na štyri roky väzenia.

Arnella s rodičmi
Zobraziť galériu (6)
Arnella s rodičmi  (Zdroj: makubwahaya.blogspot.com, africanspotlight.com, mile2herald.wordpress.com)

Matka batoľaťa Angella Kamanziová obvinenie odmietla. Na súde sa rozplakala, keď jej manžel Eric Kamanzi novinárom oznámil, že verdikt akceptujú.

„Musíme sa vyrovnať s tým, čo sa stalo nášmu dieťaťu. Verdikt by mal slúžiť ako odkaz ďalším opatrovateľkám, aby netýrali deti,“ povedal Kamanzi. Obhajca odsúdenej Ladislaus Rwakafuuzi označil trest za primeraný, voči verdiktu sa neplánuje odvolať. Konštatoval, že súd „prehovoril za mnohých Uganďanov“.

Svet chcel pomstu za
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

 

Upozornenie: Video obsahuje násilné scény a je nevhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Sadistická pestúnka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu