Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Krásnu Danu znetvorila žiarlivá manželka: Po dvoch rokoch chce ukázať zohavenú tvár!

Dana Vulin Zobraziť galériu (2)
Dana Vulin (Zdroj: Foto: Facebook)

PERTH – Len jediný rozhovor sa podpísal pod to, že sa jej život zmenil v peklo. Austrálčanku Danu Vulinovú zo žiarlivosti poliala horľavinou a zapálila Natalie Dimitrovská, manželka muža, s ktorým Dana na silvestrovskom večierku prehodila pár slov. Prekonala tridsať operácií a po viac ako dvoch rokoch od desivého incidentu, pri ktorom prišla o svoju krásu, sa rozhodla zložiť si ochrannú masku dole.

Dnes 28-ročná Dana sa previnila svojou krásou. V roku 2012 prežila vlastnú smrť, keď ju kvôli pomste zo žiarlivosti poliala Natalie. Nemohla zniesť, že sa jej manžel rozprával s krásnou štíhlou blondínkou. Potrestala ju otrasným spôsobom.

Od silvestrovskej párty ubehlo niekoľko týždňov. Bolo presne 16. februára 2012, keď do Daninho domu v austrálskom Perthe prišla Natalie. Dana sedela na gauči, rozzúrená žena je bez mihnutia oka poliala denaturovaným liehom a zapálila ju. Jej obeť vzápätí vzplanula. V ruke držala sklenenú fajku na fajčenie pervitínu. "Bola som ľudská horiace gule," opisuje Dana pre denník Daily Mail a dodáva: "Ona tam len stála a smiala sa. Potom utiekla z môjho bytu."

Dana, keď bola ešte zdravá
Zobraziť galériu (2)
Dana, keď bola ešte zdravá  (Zdroj: Foto: Facebook)

Dana, ktorá bola v minulosti väznená kvôli drogám, desivý útok prežila, no skončila v kóme. Utrpela popáleniny tretieho stupňa na 65-tich percentách tela. Podrobila sa množstvu operácií. Škaredé popáleniny jej na tele vytvorili doslova krátery, kde chýba svalstvo. Zjazvený má hrudník, prsia, paže a tvár.   

"Ani v najdivokejšom sne som si nedokázala predstaviť, že by som sa ešte niekedy mala pozrieť do zrkadla," hovorí nešťastná Dana, ktorá nosí špeciálnu masku s otvormi pre oči, nosné dierky, uši a ústa.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Popálená žena súhlasila a nechala o sebe nakrútiť dokument. Masku dá po prvýkrát na verejnosti dole v nedeľu. Ako hovorí, jej život je jedným veľkým utrpením. "Nemám žiadnu tvár. Cítite sa, že ste nič, že ste nikto. Ja viem, kto som, ale som béžová. Nemám v tvári žiadny výraz. Nič zo mňa nevidíte," hovorí Dana.

"Tá maska ​​ma chráni, som rada, že ju mám. Ale súčasne ju tak hrozne nenávidím. Radšej by som znášala fyzickú bolesť, než ju mala stále na tvári," dodáva. Ako informuje britský denník, žene v posledných dňoch diagnostikovali aj rakovinu krčka maternice.

Nataliu, ktorá je za Danin zničený život zodpovedná a ktorá z nej urobila nadosmrti netvora, poslal súd do väzenia na 17 rokov.   

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu