Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia v Chorvátsku: Otec s dvoma deťmi zahynuli, matka s mladším synom bojujú o život!

Otec Erion Isufi (†37) a jeho dve deti Richard (†15) a Ramela (†14) pri hroznej dopravnej nehode v Chorvátsku zomreli, manželka Merita (34) a Clive (9) ležia v nemocnici vo veľmi vážnom stave. Zobraziť galériu (4)
Otec Erion Isufi (†37) a jeho dve deti Richard (†15) a Ramela (†14) pri hroznej dopravnej nehode v Chorvátsku zomreli, manželka Merita (34) a Clive (9) ležia v nemocnici vo veľmi vážnom stave. (Zdroj: Facebook)

SLANO - Mala to byť úžasná dovolenka plná zábavy, no nakoniec päťčlennú rodinu čakal len smrť a bolesť. Otec Erion Isufi (†37) a jeho dve deti Richard (†15) a Ramela (†14) pri hroznej dopravnej nehode v Chorvátsku zomreli, manželka Merita (34) a Clive (9) ležia v nemocnici vo veľmi vážnom stave.

Ich BMW 3 je úplne zničené, no to nie je nič v porovnaní so stratou pre ich príbuzných. Pôvodom albánska rodina žijúca v Barkingu vo Veľkej Británii išla po ceste do mesta Slano na juhu Chorvátska. Zrazili sa s nákladným autom, ktorého vodič (46) musel byť rovnako prevezený do nemocnice.

Briti komunikujú s tamojšou políciou: „Sme si vedomí tohto incidentu neďaleko Dubrovníku, sme v kontakte s miestnymi orgánmi. Sme taktiež pripravení poskytnúť konzulátu pomoc.“ Ročne obľúbenú dovolenkovú destináciu navštívi viac ako pol milióna Britov.

Otec Erion Isufi (†37)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Otec Erion Isufi (†37)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Mirror)

Otec Erion Isufi (†37)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Mirror)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu