Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladá žena (†21) čakala ráno na zastávke v Prahe: Vodič na luxusnom BMW ju zabil a utiekol!

Miesto činu Zobraziť galériu (3)
Miesto činu (Zdroj: Foto: Policejní deník)

PRAHA - Pražskí kriminalisti sú na nohách. Osobné auto dnes nad ránom zrazilo a zabilo v Prahe 5 na námestí Kinských dvadsaťjedenročnú dievčinu, ktorá stála na autobusovej zastávke v blízkosti Švandovho divadla. Vodič zo svojho BMW po incidente ušiel, polícia ho hľadá.

Ako informovala policajná hovorkyňa Jana Rösslerová, privolaní zdravotníci sa snažili mladú ženu zachrániť, jej zranenia boli ale natoľko vážne, že im na mieste podľahla. Policajné hliadky vrátane psovoda prehľadávajú okolie nehody a hľadajú mladého muža, ktorý z miesta havárie ušiel zrejme do neďalekého parku. Utekal s ním ešte jeden muž. Kriminalisti tiež vypočúvajú svedkov a zisťujú, či nehodu zachytil kamerový systém.

Nehoda sa stala niekoľko minút po pol piatej ráno.

Mladá žena (†21) čakala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Policejní deník)

Podľa Tv Nova je unikajúcim 24-ročný Marek B. Na sebe mal trojštvrťové nohavice, biele tričko a čiernu vestu. Vlasy má čierne, ostrihané na ježka a so sebou mal údajne aj bieleho psa, pravdepodobne staforda.

Špekuluje sa, že muž nezvládol riadenie a bol pod vplyvom alkoholu alebo omamných látok. V Prahe je pomerne známou firmou. 

Mladá žena (†21) čakala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FOto: Policejný deník)

Tento prípad nie je jediný

Prípadov, kedy vodič z miesta havárie ušiel, sa v posledných týždňoch stalo niekoľko. V nedeľu 20. júla zranil osobný automobil na Hybernskej ulici v Prahe šesť chodcov. Z miesta nehody potom utiekol. Polícia ho chytila​​, za trestné činy neposkytnutia pomoci, ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a ublíženia na zdraví mu teraz hrozí až osem rokov väzenia.

Rovnako v júli dvadsaťdvaročný muž z Jáchymova v obci Otovice v Karlových Varoch zrazil a vážne zranil cyklistu. Podľa polície sa z miesta nehody snažil ujsť, navyše bol pod vplyvom drog. Teraz mu hrozí päť rokov za mrežami. Len o niekoľko dní skôr potom niekto v Hrádku nad Nisou zrazil dvadsaťjedenročného chodca, ktorý následkom zranení podľahol. Aj tento vodič z miesta nehody ušiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu