Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kytica pre mladomanželov skrývala tajomný odkaz: Pár hodín po svadbe sa rozviedli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

RIJÁD - Aj v krajine, kde je dodržiavanie moslimských zákonov najdôležitejším kódexom každého občana, sa môže stať niečo nepredstaviteľné, a to rozvod po pár hodinách manželstva. Ženích zo Saudskej Arábie totiž o neveste zistil niečo, čo nemohol prehryznúť. O nešťastnom páre a ich "kvetnatom" príbehu kuvajtskej televíznej stanici porozprával moslimský kňaz.

Duchovný vodca Shaikh Ghazu Bin Abdul Aziz Al Shammari porozprával divákom o tom, ako čerstvý manžel dostal na druhý deň kyticu kvetov, ktorá obsahovala tajný odkaz. Bol to USB kľúč, na ktorom objavil fotky svojej milej, pochopiteľne nie práve lichotivé.

Kyticu mu poslal jej bývalý priateľ, žiarlivý muž, ktorý nevestu už pred svadbou vydieral, že ak sa k nemu nevráti, ukáže tieto zábery jej snúbencovi. Nakoniec, keď aj tak odmietla, zistil si, kde sa svadba odohráva a dopomohol tak k najkratšiemu manželstvu v saudskej histórii.

„Ženích ma navštívil na druhý deň, bolo vidno, že prežil veľkú emocionálnu traumu. Bol to šok jeho života, no nevedel uniesť ten škandál,“ povedal vo vysielaní Al Shammari. Rozpad zväzku je v Saudskej Arábii veľmi netradičný, dokonca aj z takýchto dôvodov. Ženíchovi aj neveste tak ostali len oči pre plač.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu