Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prešovčan lákal školáčky na kariéru modelky: Spravil si z nich sexuálne otrokyne!

Spoza tohto počítača Prešovčan vydieral dievčatá Zobraziť galériu (3)
Spoza tohto počítača Prešovčan vydieral dievčatá (Zdroj: polícia)

PREŠOV - Balamutil dievčatká po celom Slovensku! V rukách polície skončil minulý týždeň postrach z Prešova, ktorý prostredníctvom internetu zneužíval naivitu malých školáčok na to, aby uspokojil svoje zvrhlé chúťky. Dievčatkám sľuboval kariéru modelky a veľkú slávu len preto, aby ich mohol nútiť k nechutným sexuálnym praktikám.

Mladý Prešovčan (23) vyhľadával svoje neplnoleté obete na sociálnych sieťach. Vydával sa za módneho fotografa a dievčatkám vo veku od 10 do 15 rokov dával ponuky na fotenie do módnych časopisov,  kde mali predvádzať detské oblečenie. Tie, ktoré sa na jeho plané sľuby naivne chytili, mu mali potom poslať fotografie a videá, na ktorých pózujú a prechádzajú sa v spodnej bielizni.

"O vynaliezavosti obvineného svedčí aj to, že maloletým tvrdil, že tieto video materiály sú dôležité na posúdenie ich vhodnosti stať sa modelkou, resp. na posúdenie toho, či im nie je nutné zaplatiť kurz zameraný na chôdzu po móle," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.  Keď už mal mladík v rukách fotografie a videá, začal dievčatká vydierať.

Prešovčan lákal školáčky na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Vo svojich zvrhlých predstavách pritvrdil a od školáčok si pýtal ďalšie videá, na ktorých budú nahé či budú vykonávať rôzne sexuálne praktiky. Ak by tak nespravili, hrozil im, že materiály zverejní v ich škole alebo na internete. Vystrašené dievčatá jeho vyhrážkam podľahli a úchylnému Prešovčanovi posielali stále ďalšie a ďalšie videá.

Mladík si dokonca z dievčat vyberal tie najslabšie a v požiadavkách pritvrdzoval. "Na základe jeho pokynov sa museli bičovať po obnaženom tele, resp. po pohlavných orgánoch, či navzájom vykonávať na sebe lesbické sexuálne praktiky," uviedol Džobanik s tým, že oplzlé videá museli opäť posielať Prešovčanovi.

Prešovčan lákal školáčky na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Napriek tomu, že mladíkovi sa darilo dievčatá zneužívať dlhodobo, policajti mu nakoniec klepli po prstoch. Postupne zistili identitu 6-tich zneužívaných dievčat z rôznych lokalít Slovenska a napokon prišli na stopu aj úchylovi. Toho zadržali minulý týždeň v stredu a hneď ho aj obvinili z vydierania, výroby detskej pornografie aj sexuálneho zneužívania.

Počet obetí zvrhlíka ešte nie je konečný, polícia na prípade ďalej pracuje a je veľmi pravdepodobné, že číslo sa bude zvyšovať. Ak Prešovčanovi všetky oplzlosti dokážu, hrozí mu až 12 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu