Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Láska cez internet: Tragické spovede mužov, ktorí sa oženili s vysnívanou bohyňou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Nájsť si partnerku cez internet nie je nič výnimočné ani v našich končinách. Ale hľadať si podstatne mladšiu partnerku z exotickejších krajín si môžu dovoliť len tí majetnejší. „Sobáš dohodou“ sa im však môže vypomstiť.

Britský Independent uvádza, že až 70 percent thajských žien sa v Anglicku vydalo za britských mužov a mnohé z nich sa so svojím nastávajúcim zoznámili prostredníctvom internetu. Takéto manželstvá však často končia neúspechom. Krásne Filipínky či Rumunky, ktoré túžia po bohatom princovi zo Západu, nie sú pripravené na konfrontáciu s realitou, podobne ako muži, ktorí chcú takýmto sobášom získať peknú a poslušnú mladú manželku.

Strašná dohra internetovej zoznamky: Nemka skončila ako sexuálna otrokyňa!

Komunita Reddit sa rozhodla urobiť prieskum medzi užívateľmi, ktorí majú skúsenosť s chudobnými nevestami z internetovej zoznamky. Veľa z nich upozorňovalo na faloš a emotívnu konverzáciu, ktorou si ženy chceli opantať ženbychtivého chlapa. „Mala by variť, upratovať, poskytovať sex alebo čokoľvek, čo od vašej ženy očakávate. Ale vášeň, emócie a teplo, ktoré vytvára manželstvo, chýba,“ zdôveril sa jeden z užívateľov.

Láska cez internet: Tragické
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

„Je to ako manželstvo so zlatokopkou, ale ešte oveľa horšie,“ myslí si ďalší muž, pretože pri zlatokopke má človek aspoň pocit, že s ním nie je len kvôli peniazom. Ďalší z mužov opísal, ako ho exotická manželka vnímala ako kráľa, kým sa starala iba o jedlo a o sex. Každú noc mu pred spaním urobila masáž a jedla iba v čase, keď nebol prítomný alebo spal. Jej submisivita bola preňho neznesiteľná.

Iný z mužov bol šokovaný dvojakým životom svojej ženy: „Najväčším prekvapením pre mňa bolo, keď som zistil, že posiela peniaze svojim deťom a manželovi na Filipíny. Tvrdila mi, že takto podporuje svoju rodinu!“  Úplne najžalostnejší zážitok istého muža však vyráža dych: „Aby sa cítila ako doma, kúpila si množstvo zvlhčovačov vzduchu. Všetko, čo počas dňa robila, bolo sedenie v kresle a zízanie do steny s depresívnym výrazom.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu